📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Chujowa i nierówna walka jak w grach pay 2 win..
Gdzie gościu dopiero zaczyna gre i goni bez EQ kontra gracz który ma przedmioty kupione za kase, które są lepsze niż te co można z bossów wydropić na najwyższym poziomie.
Gdzie gościu dopiero zaczyna gre i goni bez EQ kontra gracz który ma przedmioty kupione za kase, które są lepsze niż te co można z bossów wydropić na najwyższym poziomie.
dobrze zrozumiałem? policjanci oskarżeni? :jebaćlewakówbowszystkopsują:
eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
N Word Order is coming!eNIGGmAthicc NWords smuggler #1!
MisiaXD napisał/a:
Szkoda że czarnej małpy nie zastrzelił.
Mieczem zastrzelił? Pomyśl trochę zanim coś napiszesz.
co za czasy, że człowiek z mieczem nie może sobie w biały dzień normalnie .... eh kiedyś to było...
ligo napisał/a:
co za czasy, że człowiek z mieczem nie może sobie w biały dzień normalnie .... eh kiedyś to było...
Do człowieka pewnie by się nie przyjebali.
sothis napisał/a:
Mieczem zastrzelił? Pomyśl trochę zanim coś napiszesz.
Polska język trudna do zrozumienia?
Kriski napisał/a:
Polska język trudna do zrozumienia?
Tak, wielu niestety nie rozumie.
Na szczęście jestem ja, krynica mądrości, tryskająca świetlistymi promieniami wiedzy prosto w ociemniałe oczęta sadystów. Dzięki mnie ludzie tacy jak Ty przejrzą na oczy i spijać będą prawdę wprost z moich palców a świat przemieni się w lepsze miejsce, gdzie głupota i zabobon nie będą mieć wstępu. I socjaliści też, bo kurew nie lubię.
Zajebisty plakat byłby dla nowej wersji "Siedmiu samurajów" taki czarnuszek w gaciach i z mieczem w ręku.
sothis napisał/a:
Tak, wielu niestety nie rozumie.
Na szczęście jestem ja, krynica mądrości, tryskająca świetlistymi promieniami wiedzy prosto w ociemniałe oczęta sadystów. Dzięki mnie ludzie tacy jak Ty przejrzą na oczy i spijać będą prawdę wprost z moich palców a świat przemieni się w lepsze miejsce, gdzie głupota i zabobon nie będą mieć wstępu. I socjaliści też, bo kurew nie lubię.
Cokolwiek Ci szaman zalecił, ogranicz to.
Kriski napisał/a:
Cokolwiek Ci szaman zalecił, ogranicz to.
Ochujales? Sam bądź abstynentem folksdojczu.... Jak możesz uczciwemu slowianinowi z być może żydowskim kutasem wśród przodków proponować zaniechanie konsumpcji alkoholu? Wstydu i krzty godności musisz nie mieć żeby coś takiego proponować
Przecież to Aragorn ze Śródziemia! Może szykuje się jakiś atak orków o którym nie wiemy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów