📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
1:19 chuj pyta pod jakim kątem ustawić drabinę, a sam nie wie, że się tyłem do kamery nie staje. Poza tym mógł do wywiadu umyć kłaki i je obciąć...
kurwa jaka stacja tacy reporterzy...
kurwa jaka stacja tacy reporterzy...
...ale jak słysze te debile chcą odszkodowania za swoją głupotę... ale po to tylko do kościoła -.-
Zanim zaczniesz jeden z drugim pierdolić to zapytaj samego siebie dlaczego takie szkolenie jest potrzebne? Bo rolnicy spadają z drabin i żądają odszkodowania, najczęściej z własnej głupoty i niedbalstwa. Może choć 1 % tego wieśniactwa zrozumie, że upadek z kilku metrów może skończyć się różnie
TheRudeBoy napisał/a:
Zanim zaczniesz jeden z drugim pierdolić to zapytaj samego siebie dlaczego takie szkolenie jest potrzebne? Bo rolnicy spadają z drabin i żądają odszkodowania, najczęściej z własnej głupoty i niedbalstwa. Może choć 1 % tego wieśniactwa zrozumie, że upadek z kilku metrów może skończyć się różnie
Za taki debilizm niech w ogóle nie wypłacają pieniędzy bez żadnych głupich szkoleń. Mamy każdemu robić szkolenie z przejeżdżania przez przejazd kolejowy bo ludzie tam umeiraja? No bez przesady... wszystkich nie uchronisz. Nigdy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów