I kto to teraz posprząta?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Typ w niebieskiej koszulce...czarownik pierdolony
Ten w niebieskim Najlepszy!!
Dyrygent wpierdolu
Dyrygent wpierdolu
spiritquake napisał/a:
Niezłe kombo czarów rzucił - pewnie ofiara się już nie wysra od tego.
Dawidek44 napisał/a:
On mu regenerował mane...
No jak go ciągną a ten go żeni z kosą to musi mu dodawać otuchy!
On mu tymi ruchami tą kosę z trzewi wyciąga i łata dziury.
prawie spierdolił gdyby nie poślizgnął by się na własnej krwi...mógł żyć.....
Dzisiaj napisał/a:
bardzo kurwa dobrze ! Jebac kutasiarzy w kagancach! I co chuje? Maseczki jednak nie dzialaja? Jak łopatologicznie sie nie da to trzeba tym baranom jebanym tlumaczyc tak jak na filmiku
Chuj wie o co ci chodzi, ale mam nadzieję, że poczułeś się lepiej wyrzucając to z siebie.
robikce napisał/a:
prawie spierdolił gdyby nie poślizgnął by się na własnej krwi...mógł żyć.....
Ministerstwo Zdrowia ostrzega: poślizgnięcie się w kałuży własnej krwi może być szkodliwe dla zdrowia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów