📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie jestem poligonem ale łeb to bym ukręcił...
z drugiej strony to nie jego wina ze ludzie stworzyli z próżności hybrydę psa i myszy
z drugiej strony to nie jego wina ze ludzie stworzyli z próżności hybrydę psa i myszy
Coś dziwnego zauważyłem, jak się przytrzyma alt i ctrl dając piwo, to się piwa odejmują.
Eh te małe nerwice na czterech łapach i z wyłupiastymi oczami. ŚP bydle 3.5kg potrafiło pół piwa wypić. Druga 5kg potrafiła już całe.
Juzwa napisał/a:
Coś dziwnego zauważyłem, jak się przytrzyma alt i ctrl dając piwo, to się piwa odejmują.
Jak parę razy naciśniesz alt+f4 i enter, to kasujesz temat.
Tylko trzeba to zrobić szybko...
Im mniejszy pies tym większa wscieklizna
wilkoala napisał/a:
Jak parę razy naciśniesz alt+f4 i enter, to kasujesz temat.
Tylko trzeba to zrobić szybko...
Tak jak kiedyś było żeby wykasować plik Win 32, bo najbardziej spowalnia komputer.
Dlaczego na niektórych relaks to znęcanie się?
Nie chodzi mi tu tylko o obronę zwierząt, ale o ogół ludzi których cieszy nieszczęście innych.
Chyba, że się mylę, ale ten pieseł nie wygląda na szczęśliwego zaistniałą sytuacją.
Nie chodzi mi tu tylko o obronę zwierząt, ale o ogół ludzi których cieszy nieszczęście innych.
Chyba, że się mylę, ale ten pieseł nie wygląda na szczęśliwego zaistniałą sytuacją.
Halman napisał/a:
nie jestem poligonem ale łeb to bym ukręcił...
To jest Chihuahua krótkowłosa. Wątpię, żeby Aztekowie potrafili stworzyć taką rasę, więc człowiek miał tu gówno o powiedzenia. Jest to najstarsza rasa psów w Ameryce Północnej. Co do filmiku. Pies nie gryzie, a się bawi. Mimo, że ma dość ostre zęby w tym wieku (jest jeszcze młody), to robi to z wyczuciem. Za parę miesięcy mu przejdzie. Żona ma takie samo gówienko. Zachowywało się tak samo. Obecnie mogę powiedzieć, że w życiu nie spotkałem spokojniejszego psa. Raz na tydzień zaszczeka i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów