📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Coś pięknego, szkoda że urwane na tym jak koleś wali kokosa na łeb typowi od krzesła
czarnybombelek napisał/a:
Coś pięknego, szkoda że urwane na tym jak koleś wali kokosa na łeb typowi od krzesła
Taaaa, oby kurwa od krzesła jeszcze tam zebrała dobry wpierdol. Najlepiej krzesłem.
Za takie partyzanckie zachowanie powinny być solidne kopy na łeb w murzyńskim stylu. Jebany frajer
Ten na koncu pizdus jak sie Zastanawiał czy warto ale chyba dobrze mu siadło
adrianthc napisał/a:
Za takie partyzanckie zachowanie powinny być solidne kopy na łeb w murzyńskim stylu. Jebany frajer
Sam jesteś frajer, co ci się wydaje, że to jest jakiś jebany turniej rycerski w średniowieczu?!? To walka na ulicy. Bez zasad. Każdy chwyt dozwolony. Wygrywa ten , kto ma lepszą taktykę i używa lepszego sprzętu, a nie ktoś kto wysyła zaproszenia do 'bitwy śmiertelnej' o umowionej godzinie, na wybranej broni, z sekundantem. Obudź się!
ellsworth napisał/a:
Sam jesteś frajer, co ci się wydaje, że to jest jakiś jebany turniej rycerski w średniowieczu?!? To walka na ulicy. Bez zasad. Każdy chwyt dozwolony. Wygrywa ten , kto ma lepszą taktykę i używa lepszego sprzętu, a nie ktoś kto wysyła zaproszenia do 'bitwy śmiertelnej' o umowionej godzinie, na wybranej broni, z sekundantem. Obudź się!
z partyzanta tylko smoluchy bija i wbij to sobie jebany patusie do glowy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów