Znany(bądź nieznany) vloger przedstawia nam swoją wersję streszczenia klasyki polskiej literatury
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Myśli, że jest zabawny czy nie myśli w ogóle, to jest nurtujące mnie pytanie.
Niech mu ktoś jakiś chujowy film wyśle - bo widać, że się nudzi
Koleś mnie tak wkurwia, że wymordowałbym mu całą rodzinę bez mrugnięcia okiem.
fishyyy napisał/a:
@Up Nie podoba ci sie Mietek? Chodź no kurwa na solo!
Tak, nie podoba mi się on, nie podoba mi się jego morda, jego rodzina, nie podobasz mi się Ty i Twój pies, a jak nie masz psa to jakiekolwiek zwierzątko ruchasz. Mam to powtórzyć drugi raz?
Koleś z zajebistą lekkością prowadzi te swoje wypociny. Nie próbuje jakoś gwiazdorzyć jak większość polskich jutuberów
Mietek jest spoko ale ludzie zostawcie go jego oddanym fanom na portalach gdzie jest miło i fajnie. Tutaj ja chce czarnego humoru, flaków, zdrad, bólu, nienawiści, agresji i bulu i beznadzieji itp.
@up Pan Prezydent?
KurtSmolorz napisał/a:
Mietek jest spoko ale ludzie zostawcie go jego oddanym fanom na portalach gdzie jest miło i fajnie. Tutaj ja chce czarnego humoru, flaków, zdrad, bólu, nienawiści, agresji i bulu i beznadzieji itp.
"bulu i beznadzieji" a nazwa usera sugeruje, że przynajmniej jedną książkę Marka Krajewskiego przeczytał.
Gość prowadzi spoko kanał,- recenzje beznadziejnych polskich filmów. Te streszczenia lektur to trochę porażka. O ile kinematografię mamy opłakaną, o tyle literaturę wspaniałą
Ale Mietka to wy szanujcie, bo kanał z recenzjami filmów jest rewelacyjny.
Co do tych jego streszczeń lektur to nie oglądałem żadnego, bo mam wrażenie, że mógłbym sobie popsuć o nim opinię
PS
sadistic.pl/uzytkownik/pinkie222,220939
Skąd ten spierdoleniec się tu wziął w ogóle i dlaczego ostatnio nie wziął leków?
Co do tych jego streszczeń lektur to nie oglądałem żadnego, bo mam wrażenie, że mógłbym sobie popsuć o nim opinię
PS
sadistic.pl/uzytkownik/pinkie222,220939
Skąd ten spierdoleniec się tu wziął w ogóle i dlaczego ostatnio nie wziął leków?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów