Dobrze ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no nie wiem nie jestem gimbusem
To jest hańba, skandal, zdrada i zamach!!!
Ale z Was debile, zginęło ponad 90 wielkich Polaków a Was to bawi. Już wiem skąd są żarty o Polakach, Wy jesteście skrajnymi debilami, macie świetny ubaw że giniecie. Nie ogarniam.
@kawagawa co jak co ale na pewno tak wielu wielkich Polaków tam nie było
Już miałem postawić piwo za śmianie się z tego czym PiS karmi ciemny lud, ale w ostatniej chwili spostrzegłem spację przed znakiem zapytania. Karny kutas w dupę się należy, a nie piwo.
I believe I can FLY
I believe i can TOUCH THE SKY
I believe i can TOUCH THE SKY
jabolmax napisał/a:
@kawagawa co jak co ale na pewno tak wielu wielkich Polaków tam nie było
Weź mnie nie wkurwiaj z takim pierdoleniem:
Ryszard Kaczorowski
Czesław Cywiński
Edward Duchnowski
Anna Walentynowicz
Zbigniew Dębski
Janusz Zakrzeński
Jak ci mało, to sobie wygoogluj listę ofiar, może znajdziesz kogoś, kogo potrafiłbyś szanować.
Jebie mnie to, czy było ich wielu (a jak dla mnie, zbyt wielu) czy był tylko jeden wielki Polak - jak ginie wielki rodak, to szacunek dla niego i morda w kubeł.
@Slonx dokładnie szacunek, a nie wymyślanie faktów pod teorie. Myślę, że jabolmax nie neguje tego, że tam byli wielcy ludzie, ale to, że było ich jak stwierdziłeś 90.
łojojojojoj , ale krzyku się robi , postawiłem piwo , bo mnie to śmieszy nie bijcie mnie "prawdziwi polacy" ja jestem tlyko małym żydkiem , pedałem , lemingiem , ubekiem , komuchem no i parę innych noszę przydomków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów