📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ad4: Pierwsze słowo rozwinięcia HWDP - Chuj? no stary, ktoś nieźle pojechał Mimo że obie formy poprawne, to konsekwencja jest jednak mistrzowska
@up
powinno być "Monika i Kulfon"
powinno być "Monika i Kulfon"
up
"Kulfon i Monika" jak ch*j ;P
"Kulfon i Monika" jak ch*j ;P
@up faktycznie pierdolisz, jest po piątej
Kurwa czym zmyć markera z monitora?
@up
chujem...
chujem...
chuj dla ZTMa = piwo
czy tu kurwa nie mozna było dać hasła świątecznego np. sanki, karp, chujołaj
tylko zwykłe : "chuj"
tylko zwykłe : "chuj"
@up
bo chuj to odwieczna polska tradycja !
Chuj wszystko wie, wszędzie jest itp
Wesołych Świąt Chuje !
bo chuj to odwieczna polska tradycja !
Chuj wszystko wie, wszędzie jest itp
Wesołych Świąt Chuje !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów