18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:28
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 14:26
Ksiądz i ministrant
essek • 2014-06-22, 16:06
Na zakrystii rucha sobie ksiądz ministranta w dupę.
Nagle odzywa się ministrant:
- Pjosze ksiendza, a cy to nie jes grzeh, co my teras robimy?
Ksiądz zbladł, popatrzył na wiszący krzyż, z oczu popłynęły mu łzy.
- Masz rację synu - poczym wszedł w niego jeszcze głębiej, ale już bez prezerwatywy
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
patroy 2014-06-22, 18:33
a po co w ogole prezerwatywa skoro w dupe?
Zgłoś
M................f 2014-06-22, 18:36 2
patroy napisał/a:

a po co w ogole prezerwatywa skoro w dupe?

Żeby nie umarli na ejts.
Zgłoś
essek 2014-06-22, 18:36
MrSeba0 napisał/a:

materiał własny?

Jakbym miał brać w dupsko od czarnego ścierwa, to bym chociaż jakiegoś biskupa poszukał, może bym starym oplem dziś nie jeździł tylko stajenke z furami miał.
I bardzo mnie cieszy ból dupy katoli, niech się poczują jak te setki tysięcy zerżniętych w dupsko ministrantów
Zgłoś
Novotko 2014-06-22, 18:37 1
za ten dowcip powinieneś zawisnąć hahaha taki chuj
Zgłoś
beruwa123 2014-06-22, 18:39
@Novotko dowcip właśnie w porządku, natomiast wogóle nie rozumiem drugiej części Twojej wypowiedzi
Zgłoś
woofer51 2014-06-22, 18:44
za pedalstwo na plebanii zawsze piwko heheh
Zgłoś
istanu 2014-06-22, 18:57
@up a nie snickers??
Zgłoś
t................k 2014-06-22, 19:12 2
Jestem katolikiem, zero bólu dupy (wirtualnego ani realnego, bo ksiądz mnie nie ruchał). Dowcip przedni.
Pozdrawiam.
Zgłoś
Kobyle Caco 2014-06-22, 19:20 4
Dwóch duchownych molestuje w konfesjonale małe dziecko. Ksiądz Artur wyszedł pierwszy, a Jan Paweł Drugi
Zgłoś
WU 2014-06-22, 19:21 2
Chujowe jak zimny rosół.
Zgłoś
D................z 2014-06-22, 19:33 3
kogoś to śmieszy wogóle?
Zgłoś
Novotko 2014-06-22, 19:50
@beruwa123 taki chuj czyli dowcip dobry nie wieszac typa
Zgłoś
O................i 2014-06-22, 20:22 3
peterpod1990 napisał/a:

żarty z katolickiej spierdolino-mafii zawsze cieszą

Szczególnie w środowisku pedałów. Ma to jednak sens, kogo jak kogo, ale właśnie pedałów bawi najbardziej żart o waleniu w dupę
Zgłoś
s................o 2014-06-22, 20:24 1
peterpod1990 napisał/a:

żarty z katolickiej spierdolino-mafii zawsze cieszą

ps
ktoś to i tak napisze...

essek, piwko za dzielenie się własnymi przeżyciami z dzieciństwa

Hahahaha jesteś taki zabawny , pojazd na katoli +10 do respect'u

ps:
A w życiu jesteś zwykłym kasztanem, który musi odreagować hejtując katoli
Zgłoś
p................o 2014-06-22, 20:42
Przestańcie się śmiać z kościoła! Od 5 lat jestem ministrantem i mnie ksiądz nigdy nawet nie ruszył. Chociaż w sumie dochodzę do pewnego wniosku. Chyba jestem tak okropny że mnie nie chce nawet ruszyć....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem