18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 7:28
📌 Wojna domowa w Syrii 2024 Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-12-16, 1:00
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 14:26
Ksiądz i ministrant
essek • 2014-06-22, 16:06
Na zakrystii rucha sobie ksiądz ministranta w dupę.
Nagle odzywa się ministrant:
- Pjosze ksiendza, a cy to nie jes grzeh, co my teras robimy?
Ksiądz zbladł, popatrzył na wiszący krzyż, z oczu popłynęły mu łzy.
- Masz rację synu - poczym wszedł w niego jeszcze głębiej, ale już bez prezerwatywy
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
�................e 2014-06-22, 16:11 1
Księżulkowy chuj w dupę po same kule to najlepsze co tego zjeba w życiu spotka.
Zgłoś
peterpod1990 2014-06-22, 16:14 61
żarty z katolickiej spierdolino-mafii zawsze cieszą

ps
ktoś to i tak napisze...

essek, piwko za dzielenie się własnymi przeżyciami z dzieciństwa
Zgłoś
zjerycha 2014-06-22, 17:47 4
piwko za kawały z życia wzięte !
Zgłoś
a................m 2014-06-22, 18:09 11
@zjerycha a co, ciebie tez walił w dupsko bez gumy?
Zgłoś
Tafeuszek 2014-06-22, 18:09
Essek - dzielny, bardzo dzielny młody mężczyzna. Piwko leci
Zgłoś
papiez 2014-06-22, 18:12
ból dupy i obraza uczuć religijnych nadchodza.
Zgłoś
phunt 2014-06-22, 18:16 7
"rucha sobie ksiądz ministranta w dupę"

Zastanawia mnie w co jeszcze moze ruchac ksiadz ministranta poza dupa.
Zgłoś
istanu 2014-06-22, 18:19 1
@up w noge
Zgłoś
siwybis 2014-06-22, 18:20 1
W paszczu.
Zgłoś
leszekhardkorXXXL 2014-06-22, 18:20 1
materiał własny?
Zgłoś
Kamil1. 2014-06-22, 18:24 1
MrSeba0 napisał/a:

materiał własny?

Przecież to oczywista oczywistość, że tak.
Zgłoś
PiotrekMMA 2014-06-22, 18:27 1
Zaraz dostaniesz pełen raport statystyk z dupy, które powiedzą Ci ze nie ma księży pedofili tylko to TVN sieje propagandę. A i oczywiście to wśród np lekarzy aż się roi od dzieciojebów
Zgłoś
Shilon2M 2014-06-22, 18:28 2
Szacun za odwagę, trzymaj się, kiedyś zapomnisz.
Zgłoś
beruwa123 2014-06-22, 18:29 14
Zauważyłem coś ciekawego, i aż specjalnie sie zalogowałem, aby dodać ten komentarz
Otóż do każdego materiału, w którym jest coś z prawdziwego sadola (ten kawał, albo filmik gdzie szef zakopuje żywcem złodziejke, ten ocenzurowany, albo faile na deskorolce) ma mało piw, a jakiś skurwiały materiał o prankach srankach zazwyczaj ma miliard, ALE KURWA DLACZEGO?! To jest sadistic, codzienna dawka czarnego humoru, a gdzie jest czarność w jakimś kurwa dziecku które rusza brwiami i cieszy morde z matka?! to jest przyjemne i miłe - atmosfera kwejkowa albo innego gówna, tutaj sie to nie nadaje (przynajmniej kiedyś się nie nadawało, a teraz? czyżby centurion przeszedł na strone komercji i zbiera wszelką mase na ten portal przypisując piwa samodzielnie, do wybranych materiałów więcej, aby masa patrząc na dużą ilość piw obejrzała film, i pomyślała, że tylko takie materiały tu są, że sadistic to już nie rozpierdol, zło, gniew, zabijanie czarnych złodziei za kare albo strzelaniny u arabów i wiedziała, że tutaj już jest wszelka masa całego milutkiego internetu i wchodziła tu sobie odpocząć psychicznie?
Ja chce tak jak kiedyś, siąść z piwem wypoczęty przed komputerem w ten pierdolony niedzielny wieczór, wejść na sadola, i odejść od niego z traumą.
Wiem, moge wejść na harda, ale już nawet na nim jest same gówno - baby z kutasami (jedyna pozostałość starego sadola) i inne gówna.
MAŚĆ MAM SWOJĄ
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem