18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ksiądz Jan Kaczkowski
natking • 2014-06-05, 14:46
Nieuleczalnie chory ksiądz (rak mózgu) wyzywa na pojedynek pastafarian.

Cytat:

Tym razem ksiądz Jan w przywołującym smakowite skojarzenia nakryciu głowy, zaprasza do dialogu międzyreligijnego wyznawców latającego potwora spaghetti i wyzywa ich na pojedynek w temacie antropologii, eschatologii, moralnej odpowiedzialności człowieka za innych, cierpienia i wreszcie przyjemności.

I jeszcze wywiad
natemat.pl/91459,ks-jan-kaczkowski-pukam-sie-w-przezarta-rakiem-glowe-...

Pedicabo ego vos et irrumabo
Zgłoś
binladden 2014-06-05, 15:16 6
Przedstawiciel jednej bezsensownej religii zaprasza do dialogu drugiego. To tak jakby dwóch murzynów się kłóciło o to, który jest biały.
Zgłoś
E................k 2014-06-05, 15:16 2
"Kocham boga, kocham boga" krzyczał chory na raka Maciek. " Na pewno ma plan stworzony tylko dla mnie". 2 dni później Maciek umarł na śmierć i bóg dał mu w nagrodę 100 zł dzięki czemu miał pieniądze dla mamy, ale zaraz przecież Maciek nie żyje, i pieniądze mu nic nie dadzą. Historia na faktach Potwierdzone INFO.
Zgłoś
zajetynick 2014-06-05, 16:06
Gharotief jeszcze tutaj nie pisałeś. Zawiodłeś mnie
Zgłoś
b................a 2014-06-05, 16:39
spaghetti bez sosiwa to nie spaghetti
Zgłoś
PartizantPń 2014-06-05, 16:42
Skoro tak lubi piwko, to leci ode mnie
Zgłoś
Tassadar 2014-06-05, 17:34
Gość gada sensownie i do rzeczy, niejeden tutaj nie stworzył by choćby cienia podobieństwa konkluzji do jakich dochodzi ten facet. Księża jacy są tacy są ale są to ludzie inteligentni i oczytani. Zauważcie że na wstępie gość mówi że nie bierze się śmiertelnie poważnie za to.

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
PlenerPłocki 2014-06-05, 18:05
To są bardzo dobre pytania, które zadaje.
Ja jestem w stanie zrozumieć co myślą deiści, z pewnym trudem pojmuję sposób myślenia ateistów, ale tych dziwaków od spaghetti to chyba nigdy nie ogarnę.

Smutno mi, bo jestem wesolutki -
ele melee-elemele dutki
.
Zabrali mu słońce, pierdolone słońce,
Tak radosne i tak gorące
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów