📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Sorry, ale w ideologii KK jest tyle absurdów, że poprawności jego poglądów na świat nie ma nawet co oceniać. Facet ... zna się na życiu, żyje pełną parą i jest w pewnym sensie autorytetem życiowym. Chyba lepiej żeby taka osoba doradzała w sprawie związków i godnego życia niż jakiś abstynent seksualny?
ten klecha robi dobrze . . wszystkim
Co mu grozi za złamanie celibatu? Wyjebanie z kościoła? Ojej, na pewno mocno się zmartwi... Jedynym zmartwieniem będzie znalezienie pracy.
No tak. Ja się dowiedziałem że księżulek ma rozrywkowego brata bliźniaka.
Fajna dupa w różowych majtach, ma ktoś link do całości? Wystarczy mi półtorej minuty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów