Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To tak jakby wybierać między HAL9000 a poligonem.
Nie wiem w co Ty się z Nimi bawiłeś, ale z czystej ciekawości: który w końcu poruchał?
Jakiś taki banderowski akcent posiada łysy policjant (kropka)
W 2018 w Przemyślu powstała próbna jednostka w policji złożona z samych ukrainców w mundurach polskiej policji. Jak tamtejsze gazety zaczęły podłapywać temat to odrazu jednostke odstawili w niebyt. Pewnie jej nie rozwiązali tylko wysłali gdzie indziej. Słyszałem też o ukraincach w psiarskich mundurach na zadymach w białymstoku rok temu podczas pedalskiej parady. Ale tego akurat potwierdzić nie mogę.
Łapcie drugi filmik...
I jeszcze jeden:
"przed ołtarzem sie kłania szanowny panie... Bezbożniku." Pięknie hahaha. Ooo w mordę jak to ładnie wygląda panuje mu, ale na końcu dojebie jakąś obelgę. Na zachodzie piaskowe małpy są nietykalne, a u nas księża. Wolę katoli od szmatłogłowych... Jednak abstrahując juz od tego co sądzę o tej całej "epidemii" z chuja wyssanej to jest śmieszne... immam czy ksiądz nie ma znaczenia... gleba i szeroko nogi
Jeszcze mieć nadzieje że to jakieś bogobojne zadupie ale rejestracja WU czyli Ochota w Warszawie. Moja kurwa mać dzielnica . Jaki oni by mój szacun mieli jakby klecha był po 15 sekundach na glebie w bransoletkach. "Żyjecie z podatków ludzi" Zadrę w czyimś oku widzi a w swoim trzonka od łopaty nie dostrzega...
EDIT: myślałem, że po 3 minutach dam pierwsze piwo, ale okazało się że już 7 jest. Jak ja doceniam postępującą laicyzację społeczeństwa w Polsce. Nie trzeba palić kościołów jak Kolega pode mną sugeruje. Za 10 lat będą robiły za całkiem fajne magazyny, dyskoteki czy muzea architektury, bo czego jak czego ale rozmachu im nigdy nie brakowało. I owszem zdarza mi się zajść do kościoła kiedy nie ma mszy, zwłaszcza zabytkowego. Skrzywienie zawodowe inżyniera architektury i budownictwa Budynki wspaniałe tylko załoga z dupy. Coś jak w ZUSie
Blachy z Ochoty są tam przypadkowo, dwa inne samochody mają tablice poznańskie. A propos Ochoty , z której też pochodzę, miałbyś ewentualnie jakąś propozycję na przyszłą adaptację parafii św. Jakuba, jest tam całkiem spore zaplecze. Ciekawostka: Martin Gore z Depeche Mode kupił sobie kościół w latach 80tych i urządził studio nagraniowe. Był tam nakręcony teledysk "Blasphemous Rumours".
przygarną kocią garnkowi
Że co kurwa?! Czy chodziło o "przyganiał kocioł garnkowi"?
jeszcze ich jebie i kto na niego doniusł ma mu powiedzieć
Doniósł, bo donosić....
Kurwa spalmy pare kościołów to może przestaną tak gaworzyć i się wymądrzać jebane pasożyty i bumelanci....
Gaworzą niemowlęta, a oni co najwyżej gawędzili.
Wiesz co? Powymądrzam się i dam Ci radę... skoro jesteś za głupi na słownik T9 lub żeby kliknąć podkreślony na czerwono wyraz, to najlepiej nie odzywaj się wcale. Bardziej od sytuacji w filmiku wkurwiają mnie tacy jak Ty, nie dość że nie mają nic do powiedzenia, to w dodatku robią błędy w każdym zdaniu....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów