Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HAL może teraz się posmiejemy z motopizd? Bo ja mam ubaw z was przedni, że mieszkacie w "kraju z dykty " i kropidła.
Boże co za bałwan z tego księdza... Co on udaje takiego mądrego a nie wie, że policja nie może udzielać danych osób, które zgłaszają łamanie praw itp. Wiadomo, że ktoś może się mścić..
A oni nie wiedzą, że się tak tłumaczą?
Jakoś do kaczynskiego, morawieckiego i szumowskiego nikt z policji się nie przypierdalał jak łamali rozporządzenia o zgromadzeniach czy maseczkach. Pierdolone podwójne standardy i żałosne komentarze półgłówków że powinni tego księdza powalić, skuć czy coś, a kościoły palić. Skąd sie biorą takie glony?
Młody katol z Koziej Wólki się obsrał, bo mu księdza obrażajo
Kurwa spalmy pare kościołów to może przestaną tak gaworzyć i się wymądrzać jebane pasożyty i bumelanci.
Majątek kościoła na zeszły rok to jakieś 3,5 mld w gruntach. Ile warte są kościoły to nie wiadomo do końca....Ale to wystarczy, żeby chcieć ich się pozbyć...
Pisiory, Kodomiści i inni politycy kradną znacznie więcej i na to się godzisz? Dlaczego nie chcesz spalić sejmu i wygonić z Polski całą tą zarazę, która liczy prawie 500 osób? Oczywiście dolicz do tego jeszcze setki jak nie tysiące osób należących do rodziny, na którą robi się milionowe wałki...to jakoś idzie przełknąć...Trzeba zachować obiektywizm, a nie patrzeć tylko na ręce jednej grupy.
Młody katol z Koziej Wólki się obsrał, bo mu księdza obrażajo
dla Twojej wiadomości jestem ateistą. Kto by tam nie był zamiast księdza, stanąłbym po jego stronie, bo wpierdalają sie tam gdzie nie trzeba, a rząd robi co chce. Z tym że "młody" i "z koziej wólki" też nie trafiłeś, więc 0/3, jesteś beznadziejny, gratulacje.
P.S. Gdzie ty psychologie i dedukcje ćwiczyłeś, na youtube?
Jak długo będziemy jeszcze utrzymywać "wyznaniową" agenturę obcego państwa? kurwa nie wierzę, to tak absurdalnie wygląda jak jakaś słaba ustawka, jak jakiś marny kabaret... Watykański agresor w natarciu który zapomniał że przed upadkiem kroczy pycha... tfuuuu....
A pierdolisz tam
Przyjdą muzulmany pierwszy będziesz za wartościami chrześcijańskimi
jak bym był ich przełożonym to idą do zwolnienia w trybie błyskawicznym. tamten jeszcze rękawiczki zdjął no i maseczki w dół. do tego jeszcze powinni porteczki w dół zesunąć........ wstyd i hańba!!!!!!!
Następny mądry
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów