📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
InnyName napisał/a:
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich z okazji dnia kobiet
skoro dla wszystkich, to dziękujemy
Polecę klasykiem:
Dziwi mnie, że tak tylko na kościół katolicki jest jechane. Przecież odsetek pedofilów w synagogach i meczetach jest znacznie większy niżeli w przypadku katolickich księży.
Czemu nikt nie odważy się pojechać po rabinach pedofilach?
Velture napisał/a:
Dziwi mnie, że tak tylko na kościół katolicki jest jechane. Przecież odsetek pedofilów w synagogach i meczetach jest znacznie większy niżeli w przypadku katolickich księży.
Bo u nas większość to kościoły, wydaje mi się że w krajach takich jak Czarnogóra, Rosja, też są takie rzeczy na temat każdej Religi, natomiast niewidoczne dla nas bo w zasadzie nikogo to tu nie interesuje, a też nie możemy mieć pretensji że Rusek nie wrzuca tu tego, bo zapewne nikt nie wrzuca chrześcijańskich heheszków u Arabów. Ale kogo to kurwa interesuje co ja tu pisze
Velture napisał/a:
Bo nikogo o to dupa nie zaboli, każdy to poprze i będzie to popularny pogląd a tak to coś się dzieje, ludzie się wkurwiają i piszą zabawne komentarze pełne emocji
Co to za gówno..?
Nikt nie będzie tutaj jechał po Imamach czy Rabinach bo są nieznaczący u nas. Kościół katolicki jest problemem na co dzień.
InnyName napisał/a:
Bo u nas większość to kościoły, wydaje mi się że w krajach takich jak Czarnogóra, Rosja, też są takie rzeczy na temat każdej Religi, natomiast niewidoczne dla nas bo w zasadzie nikogo to tu nie interesuje, a też nie możemy mieć pretensji że Rusek nie wrzuca tu tego, bo zapewne nikt nie wrzuca chrześcijańskich heheszków u Arabów. Ale kogo to kurwa interesuje co ja tu pisze
Weź ty się naucz kropki stawiać, bo skąpisz ich, jakbyś musiał za nie płacić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów