Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Taksiarze, kanary i straż miejska - więcej chujów niż w japońskiej fabryce dildo.
Za wałki na kilometrach powinien ci zapakować rozgrzeszacz w gardło aż po same kule, złotówo.
Taksiarze, kanary i straż miejska - więcej chujów niż w japońskiej fabryce dildo.
Ponownie wykazałeś się kreatywnością, jeszcze nie wiesz dziecko co będziesz robił w przyszłości, więc nie wrzucaj wszystkich do jednego wora bo przekorny los może sprawić że sam sie w nim znajdziesz.
Historia zasłyszana od taksowkarza (choć jak wolicie to niech będzie własna). Gość dostał zlecenie w ulewny dzień, bierze pasażera i jadą przez miasto, korki jak diabli, wjechali do centrum Krakowa. Pasażer pyta się taksówkarza czy jest gdzieś kibel bo on musi za potrzebą, kierowca mówi że mogą zatrzymać się przy jakiejś restauracji esc, ale pasażer twierdzi że jednak przetrzyma. Wyjechali z centrum, klient się zaczerwienił, później zrobił się purpurowy oczy wylazły z orbit i..... smród, niesamowity, oczy taksówkarza zalały łzy, każdy wdech był katorgą, każda sekunda wydawała się wiecznością. Chociaż deszcz był rzęsisty, otwiera okna i olewa wszystkie możliwe przepisy byle tylko dojechać na miejsce i zakończyć wdychanie oparów przypominających stęchłe mięso. Jednak kłopotów nie koniec, jego wyczyny zauważył patrol drogówki, już wyobraził sobie 4-cyfrowy kwitek, jednak gdy tylko policjant nachylił się przy oknie kierowcy zaczął przeklinać i nakazał czym szybciej spierdalać. Tyle - nie usnęliście?
Ponownie wykazałeś się kreatywnością, jeszcze nie wiesz dziecko co będziesz robił w przyszłości, więc nie wrzucaj wszystkich do jednego wora bo przekorny los może sprawić że sam sie w nim znajdziesz.
Koło miecza mi to lata. Ile z tymi kutasami nie jeździłem, tyle razy próbowali mnie wydymać na kilometrach. Nie mam do nich szacunku i zaufania, bo to kanciarze i cwaniaczki. Jak trafię na uczciwego, to może minimalnie, o kilka stopni, zmienię o nich opinię. Póki co - chuj im w dupę.
Chujowych macie tam taryfiarzy
Koło miecza mi to lata. Ile z tymi kutasami nie jeździłem, tyle razy próbowali mnie wydymać na kilometrach. Nie mam do nich szacunku i zaufania, bo to kanciarze i cwaniaczki. Jak trafię na uczciwego, to może minimalnie, o kilka stopni, zmienię o nich opinię. Póki co - chuj im w dupę.
bongus zarty masz czerstwe jak zeszlotygodniowy chleb ale tu sie niestety musze z toba zgodzic, taksiarze I mechanic samochodowi to jedna banda ktorej nie mozna ufac; za kazdym razem jak korzystam z ich uslug to albo studiuje mape albo schemat auta zeby wiedziec jak z tym bydlem gadac
Za wałki na kilometrach powinien ci zapakować rozgrzeszacz w gardło aż po same kule, złotówo.
Bong man trzepiesz sie bo cie na złotówe nie stać sucharowa dziwko
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów