aszdziennik.pl/128377,parafianie-zniewazyli-ksiedza-z-wielkopolski-dal...
To nie pierwszy "wyczyn" w jego wykonaniu...
Dla niedowiarków
iturek.net/fakty/nadeslane/przykona-cena-drzwi-a-ofiarnosc-mieszkancow...
To tak się z plebanem zabawiacie?
Powróciłem po wielu latach na moją rodzinna wioskę. Mimo, że z Kobitą nie jesteśmy "praktykującymi" katolikami oraz ...łooola Boga nie mamy ślubu (tak żyjemy w paskudnym konkubinacie , dodatkowo dziś się załamałem, bo skończyły mi się te piękne koszulki "żonobijki" i musiałem ją gonić w odświętnej koszuli - mega niewygodne) to mimo tych wszystkich niedogodności jedno Wam napiszę:
Co mnie pozytywnie zaskoczyło u Nas proboszcz nie wpierdala się w codzienne życie, kwestię stanu cywilnego i całej tej chorej otoczki w którą często ingeruje kościół katolicki, można z nim normalnie pogadać - ja, chcąc być chrzestnym, nie miałem najmniejszych problemów, aby uzyskać od niego potrzebne zaświadczenie(w większości miejsc w Polsce jest to niemożliwe będąc osobą nie praktykującą i żyjącą w związku nie małżeńskim)
Hipokryzja w czystej postaci.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Jakim trzeba być uległym psem bez godności żeby tak dać się poniżać i jeszcze stawać w obronie takich zwyrodnialców. Mentalność kurwa polski międzywojennej gdzie ksiądz, oficer i nauczyciel to najbardziej szanowane wśród biedoty zawody. Nigdy w tej chujolandii nie będzie dobrze dopóki takie szuje będą stawiane za wzór do naśladowania.
Nie wiedziałem ze swoją kobitę tez zaprzegleś. Przynajmniej pleban dobrze płaci czy za bóg zapłac?
Mozesz zaprzeczać ile wlezie ale publiczne robisz talibom lache w co drugim poście wiec coś musi być na rzeczy
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.W Polsce nigdy nie będzie dobrze dopóki takie mentalnie komunistyczne ścierwa jak ty i tobie podobni będą chodziły po tej ziemi.
W twoim kółku pedałów walących się w dupe też pewnie płacisz składki żeby było na wazeline, dilda i miejsce gejowych orgii i nikt ci nie wypomina czy płacisz dużo czy mało. Więc jeśli nie jesteś we wspólnocie kościoła to zamknij tą obsraną dupe i nie wpierdalaj się na co inni wydają pieniądze i ile wydają pieniędzy socjalistyczny kmiocie patrzący innym do kieszeni.
bo oczywiscie jak na rasowego ignoranta przystało nie sprawdziłeś faktów tylko klepiesz to co akrat jest wygodne choćby to była najgłupsza brednia - bo nasi uczniowie są tak 'wybitni' że najlepsza polska uczelnia klasyfikowana jest pod koniec 4 setki rankingu najlepszych szkół na swiecie, kolejna jest w okolicach 600 m-ca (a to tylko wierzchołek góry lodowej bo prawdziwa patola i chujowizna jest w podstawówkach)
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.W Polsce nigdy nie będzie dobrze dopóki takie mentalnie komunistyczne ścierwa jak ty i tobie podobni będą chodziły po tej ziemi.
W twoim kółku pedałów walących się w dupe też pewnie płacisz składki żeby było na wazeline, dilda i miejsce gejowych orgii i nikt ci nie wypomina czy płacisz dużo czy mało. Więc jeśli nie jesteś we wspólnocie kościoła to zamknij tą obsraną dupe i nie wpierdalaj się na co inni wydają pieniądze i ile wydają pieniędzy socjalistyczny kmiocie patrzący innym do kieszeni.