aszdziennik.pl/128377,parafianie-zniewazyli-ksiedza-z-wielkopolski-dal...
To nie pierwszy "wyczyn" w jego wykonaniu...
Dla niedowiarków
iturek.net/fakty/nadeslane/przykona-cena-drzwi-a-ofiarnosc-mieszkancow...
Jednak jestes przygłupem jak nie odróżniasz rankingu uczelni od wyników ucznów. Serio jesteś takim ułomem i nie wiesz o co chodzi?
Badanie PISA pokazuje poziom i zróżnicowanie umiejętności piętnastolatków, które rozwijane są w trakcie edukacji szkolnej, jak i poza szkołą.
POZA SZKOŁĄ - czyli nie pokazuje stricte jak wyglada system edukacji - w przeciwienstwie do 'wolnorynkowego' rankingu uczelni (czyli nie tylko 15 latków) który pokazuje rzeczywistą pozycję polskiej edukacji.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Przestań się głupio tłumaczyć dostałes w morde faktami i teraz odwracasz kota ogonem.
Powtórz chodzi o wyniki uczniów a nie rqanking uczelni. Dasz radę? Załapałeś czy nie bardzo?
ty osrałeś rankingi i wyskoczyłeś z niedotyczącą stricte edukacji PIS(d)A - a ja cie wypunktowałem
wiec fakty są takie ze lepy na ryj zaliczyłeś ty nie ja
i to nie jeden (regres wyników 15 latków w stosunku do 2012) tylko dwa (500 m-ce w rankingu)
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Misiu nic nie wypunktowałeś. Polscy uczniowie maja jedne z najlepszych wyników na świecie. Wiec obliz się po tej lepeie i nie pajacuj.
Wypunktowałem leszczyku - czarno na białym
P.S. japa bardzo boli ?
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.