📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
@Turiin: Zauważ, że nagonki są cykliczne, zmienia się tylko grupa którą jest modnie napierdalać. Ze 2 lata temu byli lekarze, niedawno policjanci (jeszcze są ale wychodzą pomału). Teraz modnie jest jebać po księżach. Taki to nasz głupi naród, chuja wie ale mordę drze. Wszystko co jest pasujące pod aktualny temat będzie wiązało się z poklaskiem. Czasem mam wrażenie, że mieszkam w rezerwacie małp po lobotomii.
Osobiście mam w dupie księży oraz wszystkich innych ale zdaję sobie sprawę, że wszędzie są ludzie - lepsi, gorsi. Niestety Polacy uwielbiają jechać po innych i bulwersować się na pokaz, chyba to powoduje lepsze samopoczucie z powodu jakiś kompleksów i akceptację w środowisku.
@GrzecznyPunk: "Oficjalnie bez pracy", "podatków też nie płacę" czyli krótko mówiąc kradniesz... aaaa nie, nie dajesz się okradać wrednemu głupiemu państwu (Tuskowi) które okrada Ciebie... ale narzekać że pracy nie ma, pensje marne i wszędzie jest chujowo to lubisz co?
Osobiście mam w dupie księży oraz wszystkich innych ale zdaję sobie sprawę, że wszędzie są ludzie - lepsi, gorsi. Niestety Polacy uwielbiają jechać po innych i bulwersować się na pokaz, chyba to powoduje lepsze samopoczucie z powodu jakiś kompleksów i akceptację w środowisku.
@GrzecznyPunk: "Oficjalnie bez pracy", "podatków też nie płacę" czyli krótko mówiąc kradniesz... aaaa nie, nie dajesz się okradać wrednemu głupiemu państwu (Tuskowi) które okrada Ciebie... ale narzekać że pracy nie ma, pensje marne i wszędzie jest chujowo to lubisz co?
Kraju Polan, powstań z kolan !!!
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado
"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
O, kolejny, którego za pedalstwo do seminarium nie przyjęli i teraz odreagowuje.
za pedalstwo to w seminarium masz dożywotnie stypendium
qpczak napisał/a:
za pedalstwo to w seminarium masz dożywotnie stypendium
ech, szczęściarz . dobrze, że chociaż Ty jesteś ustawiony do końca życia
Przestańmy tuczyć lewackie kurwy. Księża przy nich to mały pedalskie chujki.
A czemu nie może być tak, że przy zeznaniu finansowym możesz zaznaczyć czy chcesz dać na kościół czy nie? Wtedy i ateiści, anty-socjaliści byliby zadowoleni(w tym ja), jak i katolicy, ludzie innej wiary i socjaliści.
A na drzewach zamiast liści będą wisieć komuniści!
-Zmiana parafii.
-Co w Polsce grozi za pedofilie?
-Zmiana parafii.
Smutas napisał/a:
Masz rację, tam przyjmują tylko z tym drugim "ped..."O, kolejny, którego za pedalstwo do seminarium nie przyjęli i teraz odreagowuje.
To co kościół "doi z nas" to nie jest nawet 1/100000 tego co z nas wydoi państwo przez rok
aopia napisał/a:
A czemu nie może być tak, że przy zeznaniu finansowym możesz zaznaczyć czy chcesz dać na kościół czy nie? Wtedy i ateiści, anty-socjaliści byliby zadowoleni(w tym ja), jak i katolicy, ludzie innej wiary i socjaliści.
Juz to pisalem w innym temacie, to napisze i tutaj.
Bo mamy państwo socjalne - ateiści oddają pieniędza na kościoły osób wierzących, pacyfiści oddają pieniądze na wojsko, osoby wierzące oddają pieniądze na in vitro ateisów i promocje środków antykoncepcyjnych, osoby nie mające dzieci oddają pieniądze na szkoły, osoby chodzące pieszo oddają pieniądze na autostrady a zwolennicy PiSu na wypłatę dla Tuska,.. i odwrotnie.
Za treści antyklerykalne zawsze piwko ode mnie ;3
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów