18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Księża
0700zglossie • 2014-04-04, 19:05
Na pewnej małej wsi żył ksiądz Mateusz, który był bardzo wierzący. Dzień w dzień modlił się po kilkanaście razy i ani na krok nie rozstawał się z różańcem, był istnym wzorem dla swoich parafian. Pewnego dnia jego czas już nadszedł i zmarł . Parę dni później odbył się jego pogrzeb, i jedna z gosposi zorientowała się że nie włożono mu do trumny różańca. Gosposia się zdeklarowała, że gdy będą ja chowali, to żeby jej włożyć do trumny dwa różańce i ona w niebie przekaże jeden z nich księdzu. Kilka tygodni później wybiła i jej godzina. Włożono jej do trumny dwa różańce tak jak było ustalone. Staje ona u bram niebios, spotyka św.Piotra i mówi:
-Święty Piotrze, bardzo bym prosiła byś zawołał księdza Mateusza, chciałam mu przekazać różaniec o którym zapomnieliśmy..
Św.Piotr zrobił dziwną minę, z lekka się zdziwił i mówi:
-Droga córko, ja tutaj już 2000 lat stoję, i jeszcze nie widziałem by jakiś ksiądz do nieba trafił.

Jak za suche to dam wazelinke
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dzarul 2014-04-04, 19:26 92
Wazelinke to zostaw do zabaw ze swoimi tęczowymi kolegami !!!
Zgłoś
0700zglossie 2014-04-04, 19:33 6
dzarul,
Na szczęście patrząc na Twój wiek już niedługo będzie można opisać Cię jedną emotą
Zgłoś
panchamityle 2014-04-05, 2:19 29
Ale kolega ma rację, zostaw wazelinę na zabawy z kolegami a nam nie sprzedawaj żarcików ze spotkań ruchu palikota, bo drętwe to jak drewniana noga..
Zgłoś
0700zglossie 2014-04-05, 3:14 2
@panchamityle

Następny co musi skomentować każdy temat, nie ważne kurwa co napisać, byle by pisać. Przydało by Ci się paluszki upierdolić, zrobić foto i wrzucić na harda, maximum pożytku jaki można by było z Ciebie uzyskać ^^
Zgłoś
kustoszpan 2014-04-05, 12:43 27
@up
No chujowe to jest faktycznie, przyjmij krytykę na klatę, a nie odszczekujesz się i nie dasz sobie nic powiedzieć.
Zgłoś
drunkhistory 2014-04-06, 17:26 9
jak ten sadistic zrobił się religijny, no kto by pomyślał...
Zgłoś
m................t 2014-04-06, 17:28 2
autorze, ale ty wrażliwy jesteś. chyba ty jednak musisz się wazelinką nasmarować
Zgłoś
Freedomik 2014-04-06, 17:31 5
To typowi katolicy, którzy ni chuja nie stosują się do własnych zasad, tylko wolą nastawiać pomników i lizać dupę księdzu, a na co dzień gardzą innymi i plują jadem.
Zgłoś
dawid.lubinski 2014-04-06, 17:32
ssiesz i tyle
Zgłoś
Noriax 2014-04-06, 17:33 4
@dzarul: Odpowiedź na poziomie bezmózgiego katolika, księżego sługi. Co ma homoseksualizm do widzenia hipokryzji tej religii?
Zgłoś
Thunbi 2014-04-06, 17:41 6
Na Sadolu trochę jest tak, że można sobie stroić żarty ze wszystkiego i wszystkich, tylko jak napisze dowcip o księżach i Kościele Katolickim, to zawsze znajdzie się grupa użytkowników, która wyzwie cie od "tęczowych" ciot, antyklerykałów, komuchów i ogólnie innego chujostwa.
Zgłoś
mazurpl 2014-04-06, 17:43 6
Ale ból dupy u katoli, poezja. Wiem, że byłoby wam wygodnie, gdyby każdy antyklerykał i ateista był lewakiem i pedałem, ale tak nie jest dziewczynki, macie pecha. Poza tym, dzisiaj niedziela, jazda do kościoła i na tacę rzucać.
Zgłoś
s................e 2014-04-06, 17:46
Ach te zabobony...
Zgłoś
barti38 2014-04-06, 17:55
to ja poproszę tę wazelinkę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem