Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Masz browara bo sam pamiętam jak pieściłem łóżko w domu albo jak na przepustce po przysiędze starałem się łapać krok kumpli to był klimat. swoją drogą właśnie pakuję się na poligon
To ci dupa zmrożą. Ciężko się było wdrożyć do cywila.
gimbus - pogardliwe określenie gimnazjalisty.
WKU - trzeba mieć ukończone 18 lat.
Patrzcie gimbusy co was ominęło.
WTF?
EDIT: Zapomniałem że już nie ma obowiązkowych poborów :/.
hmm... jedna rzecz mi tu nie pasuje.
gimbus - pogardliwe określenie gimnazjalisty.
WKU - trzeba mieć ukończone 18 lat.
WTF?
EDIT: Zapomniałem że już nie ma WKU :/.
Gimbus to nie wiek, to stan umysłu.
Moim skromnym zdaniem to też zależy od jednostki. Są takie, po których chłopaki faktycznie wychodzą twardzi i zaprawieni i są też takie na których przez cały okres chwalebnej służby będą biegać kapralowi po wódkę albo gorzej.
To były te skrajne patologie. I tak się zdarzało.
Mimo iż nie poszedłem do zawodowego ( choć mam książeczkę wojskową, jestem z pierwszej tury tych którzy iść nie musieli) to żałuję że się tam nie znalazłem... tam człowiek twardnieje. Taki rytuał naszych ojców, który z chłopców zmieniał ich w mężczyzn. Chociaż rezerwa powinna być na takiej zasadzie.
Ta, rytuał niewolników
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów