Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Swoją drogą wojsko 20 lat temu to było wojsko.
2 lata zasadniczej służby i przepustka co pół roku...
"To jest moja prawa ręka, to jest moja lewa ręka"
Tacy debile, że ich takich prostych rzeczy muszą uczyć
Macie tego więcej? Dawno tak się nie uśmiałem
Patrzcie gimbusy co was ominęło.
No, w chuj ich ominęło. Np. nauka śpiewania, tarzania się w błocie oraz pokrzykiwanie i pomiatanie przez typa o IQ szympansa. Tylko inne szympansy mogą zaprzeczać stwierdzenie, że to był stracony czas.
Do wojska idą tylko przygłupy. Także więcej do powiedzenia jednak mają ludzie, którzy nie tam nie byli bo średnio mają 2x więcej IQ niż poborowy.solteck- jak nie byłeś w wojsku to sie nie wypowiadaj!!!!
Zaraz się posypią komentarze od tych co nigdy woju nie byli. Różni się tam ludzie zdarzają. Masz przekrój przez wszystkie klasy społeczne i charaktery.
Przynajmniej czegoś by się gimbusy o życiu nauczyły.
Teraz te hipsterskie cipki nie dały by rady.
Nie przeżyły by że wszyscy tak samo ubrani.
Czego można się dowiedzieć o życiu od przygłupów? Tylko zera intelektualne mogą mówić, że to nie był stracony czas.
ja ci współczuje bo nie wiesz o czym mówisz. Nie byłeś to skąd wiesz że było przejebane?
Nie było tak źle. Zostaje wiele nawyków. I nauczył byś się czegoś.
Nawyk ruchania jednej dziwki przez całą kompanię? Czy nawyk sikania na rozkaz? Pierdolisz.
Selekcja naturalna, słabi psychicznie. Wieszali się nawet...
Samowolka dobrze pokazuje fale, ale skrajny przypadek.
W woju nie było tak źle jak myślą gimbusy. Jasne że jak ktoś nie dawał sobie rady to dostawał w pizde, ale tylko jako dodatkową mobilizacje do działania.
No w Samowolce główny bohater miał IQ wszystkich dziadków razem wziętych. Rzeczywiście bardzo dobry przykład.
Do wojska idą tylko przygłupy. Także więcej do powiedzenia jednak mają ludzie, którzy nie tam nie byli bo średnio mają 2x więcej IQ niż poborowy.
Czyli uważasz że masz dwa razy wiecej IQ od ludzi którzy są w wojsku, a np. są pilotami samolotów tak?
W takim razie radzę dowiedzieć się czego muszą się uczyć i zapewniam Cię że przygłupów tam nie biorą. Ty za to idealnie tam pasujesz jako mięso armatnie ze swoim małym nic nie wiedzącym o świecie móżdżkiem.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów