18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 9:03
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
Kto był w wojsku?
~Beniu_Beniu • 2011-11-16, 14:22
Patrzcie gimbusy co was ominęło.

Kawaleria Powietrzna
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
sosik 2011-11-16, 19:54 1
"Wepchnąć... Dobra sam wejdę" dobry tekst
Zgłoś
interferometr 2011-11-16, 20:03 1
polecam film samowolka.
Swoją drogą wojsko 20 lat temu to było wojsko.
2 lata zasadniczej służby i przepustka co pół roku...
Zgłoś
Pan Mularz 2011-11-16, 20:05 2
Hahaha...
"To jest moja prawa ręka, to jest moja lewa ręka"
Tacy debile, że ich takich prostych rzeczy muszą uczyć
Macie tego więcej? Dawno tak się nie uśmiałem
Zgłoś
alur 2011-11-16, 20:11
przypomnialy mi sie lata jak bylem harcerzem bardzo podobnie nas tam meczyli, zeby bylo jeszcze wojsko nie mial bym nic przeciwko zeby tam isc aczkolwiek brakowalo by mi piwa.
Zgłoś
asd1235 2011-11-16, 20:29 2
pan pulkownik to jednak fachowiec jest
Zgłoś
k................w 2011-11-16, 20:42
Tak btw, to chciało Ci się to sklejać?
Zgłoś
soqu1 2011-11-16, 20:50 1
Dziś już nie ma obowiązku pójścia do wojska i kto chce iść? Prawie nikt! Dziękuję, dobranoc.
Zgłoś
Fredoo 2011-11-16, 20:57
up! zobacz sobie statystyki sluzby NSR a poza tym jednostki raczej niechetni biora ludzi ktorzy nie maja sluzby zasadniczej
Zgłoś
petervonwolfen 2011-11-16, 21:12 2
Wojsko z poboru - syf i malaria dla dla tych którzy byli na tyle tępi że dali się tam złapać. Szkoła życia? może dla tych maminsynków, którym mamusia przez całe życie prała skarpetki, prasowała i robiła kanapeczki. Ktoś pisał o przekroju społecznym. Może za komuny był przekrój. Później to gość po technikum to był profesor w tym bagnie. Reszta to ciemniaki po podstawówce i zawodówce, którzy nie potrafili napisać zdania po polsku bez zrobienia 10 błędów. Armia powinna być zawodowa. A próba wyszkolenia pacana, który nie potrafił przeczytać i zrozumieć instrukcji obsługi maski pgaz to starta pieniędzy.
Zgłoś
P................k 2011-11-16, 21:34 2
Beniu_Beniu napisał/a:

Patrzcie gimbusy co was ominęło.

No, w chuj ich ominęło. Np. nauka śpiewania, tarzania się w błocie oraz pokrzykiwanie i pomiatanie przez typa o IQ szympansa. Tylko inne szympansy mogą zaprzeczać stwierdzenie, że to był stracony czas.

pkroliczek28 napisał/a:

solteck- jak nie byłeś w wojsku to sie nie wypowiadaj!!!!

Do wojska idą tylko przygłupy. Także więcej do powiedzenia jednak mają ludzie, którzy nie tam nie byli bo średnio mają 2x więcej IQ niż poborowy.

Oszczerca napisał/a:

Zaraz się posypią komentarze od tych co nigdy woju nie byli. Różni się tam ludzie zdarzają. Masz przekrój przez wszystkie klasy społeczne i charaktery.
Przynajmniej czegoś by się gimbusy o życiu nauczyły.
Teraz te hipsterskie cipki nie dały by rady.
Nie przeżyły by że wszyscy tak samo ubrani.

Czego można się dowiedzieć o życiu od przygłupów? Tylko zera intelektualne mogą mówić, że to nie był stracony czas.

Oszczerca napisał/a:

ja ci współczuje bo nie wiesz o czym mówisz. Nie byłeś to skąd wiesz że było przejebane?
Nie było tak źle. Zostaje wiele nawyków. I nauczył byś się czegoś.

Nawyk ruchania jednej dziwki przez całą kompanię? Czy nawyk sikania na rozkaz? Pierdolisz.

Oszczerca napisał/a:

Selekcja naturalna, słabi psychicznie. Wieszali się nawet...
Samowolka dobrze pokazuje fale, ale skrajny przypadek.
W woju nie było tak źle jak myślą gimbusy. Jasne że jak ktoś nie dawał sobie rady to dostawał w pizde, ale tylko jako dodatkową mobilizacje do działania.

No w Samowolce główny bohater miał IQ wszystkich dziadków razem wziętych. Rzeczywiście bardzo dobry przykład.
Zgłoś
BarteQ 2011-11-16, 21:39 1
5:25 hahaha ja pierdole xD
Zgłoś
sokolnikus 2011-11-16, 21:57 3
wojsko przede wszystkim uczyło życia w grupie i dystansu do życia oraz samego siebie, wielu przemądrzałym gnojkom z bogatym tatusiem by się taka szkoła przydała
Zgłoś
Prototyper 2011-11-16, 22:00 2
ja niestety nie byłem w wojsku, i nie bd, ale czuję, że przymus wojska powinien wrócić, myślę, żejest to potrzebne, nie tylko mi ale i wszystkim innym dzisiejszym "nastolatkom"... szczególnie jak patrze na te dzieciaki które w wieku 9-10 lat biegają po osiedlu rzucając kurwami paląc i pijąc i przeglądają sadola w domu, a jak tkniesz go patykiem, to już jojczy i biegnie do mamusi , to tak myśle że przydałaby im się taka szkoła życia... pozdrawiam ( i poniekąd zazdroszcze) wszystkich którzyw wojsku byli.
Zgłoś
Calme 2011-11-16, 22:13 1
Koli_fanklub napisał/a:

Do wojska idą tylko przygłupy. Także więcej do powiedzenia jednak mają ludzie, którzy nie tam nie byli bo średnio mają 2x więcej IQ niż poborowy.

Czyli uważasz że masz dwa razy wiecej IQ od ludzi którzy są w wojsku, a np. są pilotami samolotów tak?
W takim razie radzę dowiedzieć się czego muszą się uczyć i zapewniam Cię że przygłupów tam nie biorą. Ty za to idealnie tam pasujesz jako mięso armatnie ze swoim małym nic nie wiedzącym o świecie móżdżkiem.
Zgłoś
Dymekx 2011-11-16, 22:33 1
Ja 2 lata temu dostałem kategorie A, Ja! człowiek chudy jak patyk i o wzroście 162cm. Polsko jesteś bezpieczna . Choć zawsze chciałem w taki sposób służyć ojczyźnie to nie oszukujmy się ja . Mało mam wiedzy praktycznej o wojsku ale sporo teoretycznej i wydaje mi się, że żołnierze powinni gadać prostym Polskim ale bez zbędnego chamstwa, powinni do woja brać ludzi z dobry zachowaniem i kulturą bo oni reprezentują swój kraj. Mój dziadek gdyby zobaczył to nagranie strzelił by sobie w łeb, bo by nie chciał mieć takich podkomendnych.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem