📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak dla mnie to obowiązkowa służba powinna wrócić. Polskie społeczeństwo może pozbyło by się licznego grona pierdolonych CIOT!!! Bo jak widzę niektóre pizdy to mam ochotę buta na ryj założyć. Niektóre baby wyższy poziom reprezentują. Ja może nie byłem 2 lata ale te 9 miesięcy też trochę człowiekowi pokazało.
lubiłem to oglądać w tv jeden z lepszych dokumentów.
całe szczęście, że mogę tylko oglądać. :]
całe szczęście, że mogę tylko oglądać. :]
Nie byłem w wojsku, bo w roku w którym miałem WKU zlikwidowali pobór, ale żałuję, że nawet na 3miesięczne szkolenie mnie nie wysłali, może bym się czegoś nauczył
Sam sobie E załatwiłem, kiedyś nie było to wbrew pozorom takie łatwe. Jakby mi jakiś frajer zaczął na mnie wrzeszczeć i coś rozkazywać to bym mu wyjebał w podobiznę. O ile nie byłoby to na poligonie i nie miałbym załadowanego klekota w ręku. Znając siebie wiem,że skończyłbym albo dyscyplinarnie w jakimś areszcie wojskowym albo z wyrokiem zabójstwa w pierdlu. No chyba,że trafiłbym na porządną ekipę, ale wolałem nie ryzykować i sobie załatwić.
Kto nie był w wojsku nie będzie miał o tym zielonego pojęcia. Niech się w tej kwestii nie wypowiada. Kto był, przeżył i wie o co w tym chodzi inaczej na to patrzy niż ci którzy uciekali od wojska bądź są za młodzi by sięgnęła ich obowiązkowa służba. Film opowiada całą prawdę "NIE BYŁEŚ WIĘC NIE WIESZ!" To słowa tych co byli i to przeżyli. Dziękuję - skończyłem - spocznij.
żółty liść, czerwona wstęga - pobór JESIEŃ to POTĘGA!!!
piękne czasy. .. . hlip, hlip.
(sfalowany beret - najlepsza pamiątka po syfie)
piękne czasy. .. . hlip, hlip.
(sfalowany beret - najlepsza pamiątka po syfie)
Calme napisał/a:
Czyli uważasz że masz dwa razy wiecej IQ od ludzi którzy są w wojsku, a np. są pilotami samolotów tak?
W takim razie radzę dowiedzieć się czego muszą się uczyć i zapewniam Cię że przygłupów tam nie biorą. Ty za to idealnie tam pasujesz jako mięso armatnie ze swoim małym nic nie wiedzącym o świecie móżdżkiem.
Masz zanik mózgu? Chyba mowa jest o poborowych, co nie?
Sam jestem porucznikiem po wyższej szkole wojskowej, w której teraz pracuję. Jednak na początku załapałem się jeszcze na szkolenie poborowych. Lem chyba w wojsku nie był bo głupota poborowych przebija najgłupszych internautów. Podejrzewam, że oni do dziś z internetu nie potrafią korzystać. To tak jak z murzynami za czasów kolonizacji. W wypadku poborowych było to po prostu tak, że byli za głupi żeby iść na studia lub zbyt głupi żeby się wykręcić. Co do sprawności fizycznej to na kompanię zdarzyło się z dwóch, którzy byli w miarę w dobrej kondycji. U reszty jedynym miejscem gdzie posiadali jakąkolwiek muskulaturę to był palec wskazujący, zapewne od klikania myszką.
A na koniec po prostu wisienka na torcie. Znacie tekst, że dużo się w wojsku nauczyli i mają dobre nawyki? Jak się otwierało drzwi na salę to w twarz waliła ściana smrodu. 90% się nie myło, a skarpetek wyprać nie umieli. Tego się kurwa "mężczyźni" nauczyli właśnie nie obsrywać się. Niedorajdy życiowe teraz się szczycą, że w wojsku byli.
A to kurwa wszystko było niby w jednej z najlepszych jednostek w Polsce.
Armia tylko zawodowa.
wojsko i policja - same imbecyle
HardcorowyPapa napisał/a:
wojsko i policja - same imbecyle
W wojsku sprawni są jedynie oficerowie, ewentualnie jakieś sztaby taktyczne ( ale w polszy nie bardzo mają czym zarządzać), reszta to debile, którzy własnej dupy wieczorem na ulicy nie obronią, nie mówiąc o kraju. Policja ma niezły pion kryminalny, laboratoria kryminalistyczne i jedne z lepszych oddziałów specjalnych, prewencja, krawężniki i narkotykowi to głąby jakich mało. Wiem bo miałem do czynienia z tymi 3 ostatnimi wydziałami i bez trudu ich w chuja robiłem.
Jak czytam niektóre wasze komentarze, to nie wiem czy śmiać się, czy płakać.
Nie dziwie się, że moi znajomi z klubu mówią o was jak o zwierzętach. Mówiłem im, że nie powinni tak o was mówić, że przecież w końcu tymi ludźmi jesteście i swój rozum macie. Nie chciałem się z nimi zgadzać, ale coraz bardziej zaczynam myśleć, że mają racje.
Wy sami chcecie być niewolnikami. Jak każdy pies lub kot chcecie mieć swojego Pana. Jesteście za obowiązkiem służby wojskowej tak?
Czyli dobrowolnie nakładacie na siebie obowiązek, zrzekacie się swojej wolności, chcecie odbyć służbę
Po prostu wy chcecie służyć. Jesteście podludźmi. Nie powiem, że zwierzętami. Jestem dobroduszny.
Pozdrawiam wszystkie moje sługi.
Nie dziwie się, że moi znajomi z klubu mówią o was jak o zwierzętach. Mówiłem im, że nie powinni tak o was mówić, że przecież w końcu tymi ludźmi jesteście i swój rozum macie. Nie chciałem się z nimi zgadzać, ale coraz bardziej zaczynam myśleć, że mają racje.
Wy sami chcecie być niewolnikami. Jak każdy pies lub kot chcecie mieć swojego Pana. Jesteście za obowiązkiem służby wojskowej tak?
Czyli dobrowolnie nakładacie na siebie obowiązek, zrzekacie się swojej wolności, chcecie odbyć służbę
Po prostu wy chcecie służyć. Jesteście podludźmi. Nie powiem, że zwierzętami. Jestem dobroduszny.
Pozdrawiam wszystkie moje sługi.
Koli_fanklub napisał/a:
Sam jestem porucznikiem po wyższej szkole wojskowej, w której teraz pracuję.
Ty byś kurwa pierwszej misji w starcrafta nie przeszedł a pierdolisz farmazon o szkole wojskowej i porucznikach
Garścią petard bym cię przegonił przez pół miasta.
androgenius napisał/a:
Ty byś kurwa pierwszej misji w starcrafta nie przeszedł a pierdolisz farmazon o szkole wojskowej i porucznikach
Garścią petard bym cię przegonił przez pół miasta.
Rzeczowe argumenty...
Mógłbyś spróbować przegonić, ale po 100m dostałbyś zadyszki, taka jest prawda o rezerwie.
A co do petard to nie cwaniakuj. Magazynek wystrzelałeś i myślisz, że do huku przyzwyczajony jesteś.
Także rezerwa skulić ogon i odmaszerować!
Wspomnienia z woja są bezcenne
Koli_fanklub napisał/a:
Sam jestem porucznikiem po wyższej szkole wojskowej, w której teraz pracuję. Jednak na początku załapałem się jeszcze na szkolenie poborowych.
Sory ale jeśli w twoim profilu cyfra 28 to twój wiek to śmiem twierdzić że skończyłeś szkołę średnią, później poszedłeś na szkółkę podoficerską i od 5 lat jesteś porucznikiem tak ??
Jeśli tak to napiszę Ci tyle: Chuja możesz o tym co tam pokazywali wiedzieć Panie poruczniku.
JW1749 zima 02/03
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów