Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tyle czasu na chamowanie, to jeszcze kurwa zmienil pas na prawy, 0 wyobrazni a rodzice to 2 sprawa.
Hamowanie piszemy przez samo H, a chuj taki jak Ty przez CH,
Kup słownik, a potem się udzielaj na forum.
EDIT: i jeszcze kretyni w komentarzach się znajdą, ot np taki cichy300. Kierowca "miał prawo jechać nawet 200 na godzinę"? Serio? Na czterdziestce? Na terenie zabudowanym? Mam nadzieję, że zejdziesz z tego świata, zanim zrobisz komuś krzywdę. I zanim spłodzisz kolejnego zjeba.
EDIT: i jeszcze kretyni w komentarzach się znajdą, ot np taki cichy300. Kierowca "miał prawo jechać nawet 200 na godzinę"? Serio? Na czterdziestce? Na terenie zabudowanym? Mam nadzieję, że zejdziesz z tego świata, zanim zrobisz komuś krzywdę. I zanim spłodzisz kolejnego zjeba.
Tak kurwa miał prawo tyle jechać jebany zjebie. To kierowca ma samochod i poltorej tony blachy rozpedzonej i to pieszy ma kurwa uwazac jase? A jak nie to i tak was glupie kurwy porozjezdzamy. Ty pewnie jezdzisz wszedzie 50km/h i jestes pierdolona zakala na lewym pasie....
Tak kurwa miał prawo tyle jechać jebany zjebie. To kierowca ma samochod i poltorej tony blachy rozpedzonej i to pieszy ma kurwa uwazac jase? A jak nie to i tak was glupie kurwy porozjezdzamy. Ty pewnie jezdzisz wszedzie 50km/h i jestes pierdolona zakala na lewym pasie....
Zdychaj szczylu, zanim swoje geny przeniesiesz. Po to kierowca robi uprawnienia na prowadzenie auta i przechodzi egzaminy, żeby potrafił panować nad 1,5 tony blachy i znał przepisy ruchu drogowego.
Zdychaj szczylu, zanim swoje geny przeniesiesz. Po to kierowca robi uprawnienia na prowadzenie auta i przechodzi egzaminy, żeby potrafił panować nad 1,5 tony blachy i znał przepisy ruchu drogowego.
TO nie znaczy z patrzy caly czas na chodnik czy mu sie glupia kurwa nie wpierdoli pod kola. A predkosc nie ma nic do rzeczy. Dziekuje do widzenia i chuj ci w dupe drogowa cioto
Kierowca tego auta to jakiś debil. Z oddali było widać pieszych na jezdni a ten przyspiesza. Każdy normalny kierowca w takiej sytuacji zdejmuje nogę z gazu i zaczyna zwalniać ponieważ samochodem jadącym wolniej łatwiej się manewruje. I nie ma tłumaczenia ze droga, ze nie ma przejścia że, piesi znikąd. Na terenie zabudowanym należy się w każdej chwili spodziewać pieszego na jezdni. To ograniczenie do 40 km/h nie stoi tam bez powodu bo z jednej strony parking a z drugiej niezbyt widoczne skrzyżowanie. I nie ma tłumaczenia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów