...picia alkoholu w miejscach publicznych?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no i bardzo dobrze... pijakow i alkoholikow powinno sie tepic i skazywac na 25 lat
wolność kończy się moja tam gdzie zaczyna się wolność kogoś innego. Jeżeli ktoś zniewalać chce innym zakazując im eksperymentowania na własnym ciele np. właśnie picia piwa nazywa się faszystą. Każdy kto jest za tym aby zakazywać picia alkoholu albo nakazywać jazdy w pasach jest po prostu idiotą który sam siebie chce ograniczać przed samym sobą
nie jestem za żadnym chwdp, czy jp, ale wkurwia mnie ten rzecznik policji :|
No tak, jak się ktoś nachleje w ogródku piwnym, to nie będzie się zataczał po ulicy. By-zy-dura.
dirty_pig napisał/a:
Każdy kto jest za tym aby zakazywać picia alkoholu albo nakazywać jazdy w pasach jest po prostu idiotą który sam siebie chce ograniczać przed samym sobą
O kurwa, ale kretyn.
Powiem ci jedynie pajacu, że ciało dorosłego mężczyzny ma energię kinetyczną przedmiotu o masie 3 ton. Podczas wypadku, zgadnij kto stwarza największe zagrożenie, debilu.
Earth napisał/a:
ale kretyn
Earth napisał/a:
pajacu
Earth napisał/a:
debilu
Co ty taki agresywny że w jednej wypowiedzi obraziłeś kolesia 3 razy ? Stary za mocno Cie przytula w nocy, czy dzisiaj rano Ci śniadania nie przyniósł do łóżka w samych bokserkach ?
A ja i tak popijam piwo ze znajomymi w plenerze
Jedno czy dwa piwka nikomu nie zaszkodzi, pić trzeba umieć.
Jedno czy dwa piwka nikomu nie zaszkodzi, pić trzeba umieć.
@up
O ja pierdole... kto cię uczył fizyki? Poza tym o chuj ci chodzi? Bo nie mogę rozgryźć gdzie ty widzisz to zagrożenie spowodowane masą ciała, debilu.
O ja pierdole... kto cię uczył fizyki? Poza tym o chuj ci chodzi? Bo nie mogę rozgryźć gdzie ty widzisz to zagrożenie spowodowane masą ciała, debilu.
Nooo, arcybiskup cieszy się z każdego posunięcia.
A ja tam ze znajomymi idę zawsze do jakiegoś lasku nieopodal i mam gdzieś restrykcyjne przepisy
Nie dajmy się zwariować.
Nie dajmy się zwariować.
Earth napisał/a:
Powiem ci jedynie pajacu, że ciało dorosłego mężczyzny ma energię kinetyczną przedmiotu o masie 3 ton. Podczas wypadku, zgadnij kto stwarza największe zagrożenie, debilu.
Eee... co? Chyba Ci sie cos pojebalo albo za duzo niedomowien. Ale co ja tam moge wiedziec, tylko fizyke studiuje.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów