Muszę spotkać tą osobę i uścisnąć jej rękę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
Sunday napisał/a:
Kto jest pomysłodawcą tego ustrojstwa?
Panie, tu nie ma czasu na ściskanie rąk, tu trzeba od razu rozkręcać interes.
Niedziela, ty zwyrolu. Po opisie łatwo stwierdzić, że jesteś bezdzietnym stulejem.
Beka_XD napisał/a:
Niedziela, ty zwyrolu. Po opisie łatwo stwierdzić, że jesteś bezdzietnym stulejem.
jesteś kretynem? nie wiesz kim jest Sunday?
Marcinqqq napisał/a:
jesteś kretynem? nie wiesz kim jest Sunday?
Adminem? Cóż... Najwyżej mnie wypierdoli.
Beka_XD napisał/a:
Najwyżej mnie wypierdoli.
i to podobno ostro. Bez wazeliny, na sucho. Ś.p. Bongman kiedyś opowiadał, że po tym świat już nie był taki sam. Po czym przestał się udzielać...
Mieliśmy podobną zabawę za sryla. Zjazdy z górki w starej oponie od traktora czy chuj wie czego ale odbywało się bez ofiar.
1932 roku dr John Archibald Purves wynalazł coś niezwykłego pojazd, nazwany Dynasphere. Dynasphere to trzymetrowe stalowe koło ważące około 450 kilogramów, które według projektanta miało służyć jako transport osobisty, jako zamiennik samochodów inaczej zwane jako jednokołowy motor
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów