Straciła rachubę kto zaczął, więc zakończyła ...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Straciła rachubę kto zaczął, więc zakończyła ...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wyjątkowo wyrozumiały czarnuch i nadzwyczaj zarozumiała biała szmata.
Tłusta gruba suka myśli że jej wszystko wolno, bo jest kobietą, w tym przypadku to jest zwykłe kurwisko, napierdalać aż zacznie myśleć normalnie
Głupia cipa nie rozumie, że negroidów się nie drażni, bo będą skakać po głowie, chociaż trzeba uczciwie przyznać, że ten był wyjątkowo spokojny, więc pewnie dlatego to bezmózgowie się przyjebało
Based nigger. Szkoda, że jej karku nie połamał, durna meksykańska spasiona pizdoświnia.
Negroid, nie negroid, każdy w jego sytuacji powinien spuścić suce wpierdol.
Jaka biała, przecież to jakiś brudny mex, fasolak, imigrant z południa, posłuchaj akcentu i jakaś taka żółtawa jest i generalnie daje mexem z ryja.
vengo napisał/a:
Głupia cipa nie rozumie, że negroidów się nie drażni, bo będą skakać po głowie, chociaż trzeba uczciwie przyznać, że ten był wyjątkowo spokojny, więc pewnie dlatego to bezmózgowie się przyjebało
Negroid, nie negroid, każdy w jego sytuacji powinien spuścić suce wpierdol.
Baronessa napisał/a:
Wyjątkowo wyrozumiały czarnuch i nadzwyczaj zarozumiała biała szmata.
Jaka biała, przecież to jakiś brudny mex, fasolak, imigrant z południa, posłuchaj akcentu i jakaś taka żółtawa jest i generalnie daje mexem z ryja.
Wszystko w normie. Mużyn w przypadkach gdy nie powinien nikogo bić, to leci z łapami. W przypadku gdy miał prawo przyjebać, nie zrobił tego.
Błąd zamiast uderzyc tę kobietę to powinien ja zastrzelić. Tępa suka jeszcze kurwa gada że to on jej przyjebał pierwszy.
Dużo można znieść, ale w przypadku ataku na okulary włącza się berserk...
w polsce zaraz by sie zbiegło stado kuków do obrony damy
mentalność większości kobiet.
każdy facet wie ze jak uderzy obcego faceta na ulicy to jest duze prawdopodobne ze bedzie musial sie z nim napierdalać.
natomiast wiekszosc kobiet zyje w przekonaniu że mogą bezkarnie uderzyć faceta bo ten kobiecie nigdy nie odda, a jak należy do 1% który odda to jest zwarcie w mózgu i pierdolą że ona się broniła i to on zaczał, czesto wydzieraja mordy ze kobiete bije zeby zleciało sie stado sebiksów podlizać sie szmacie licząc na ruhanie
outline napisał/a:
Błąd zamiast uderzyc tę kobietę to powinien ja zastrzelić. Tępa suka jeszcze kurwa gada że to on jej przyjebał pierwszy.
mentalność większości kobiet.
każdy facet wie ze jak uderzy obcego faceta na ulicy to jest duze prawdopodobne ze bedzie musial sie z nim napierdalać.
natomiast wiekszosc kobiet zyje w przekonaniu że mogą bezkarnie uderzyć faceta bo ten kobiecie nigdy nie odda, a jak należy do 1% który odda to jest zwarcie w mózgu i pierdolą że ona się broniła i to on zaczał, czesto wydzieraja mordy ze kobiete bije zeby zleciało sie stado sebiksów podlizać sie szmacie licząc na ruhanie
Ogórek napisał/a:
Ale żeby czarnego nazywać ' Bitch" .
Faktycznie nieprzystosowana jakaś - bitchniggaass lepiej by pasowało w przedstawionej sytuacji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów