Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurde troszkę się speszyłem ale się zgodziłem. Poszliśmy do sypialni i całą noc pisaliśmy petycję do lecha wałęsy o uznanie pomroczności jasnej za chorobę cywilizacyjną.
Następnego dnia przyjechała do nas limuzyna w obstawie BORu i Aleksander Kwaśniewski zaczął z nami pić wódkę.
Chwilę porozmawialiśmy i pojechał.
Po tygodniu kuzynka dostała pracę w gabinecie buzka i leszek miller razem z Robertem Biedroniem awansowali ją na rzeczniczkę prasową PZPR.
Po miesiącu przyjechała do mnie policja i mnie aresztowali. Poprosiłem kuzynkę o pomoc ale ona powiedziała, że nie jestem w partii i mnie olała.
Nikt mnie jeszcze tak nie wyruchał jak ona.
A, że dzieciństwo miałem w czasach sprzed internetu, to jak 'miastowy kuzyn' przyjechał na wakacje na wieś to każda była zafascynowana, żeby jej pokazać jak to się rzekomo żyje w wielkim mieście, bo u nich na wsi to życie w latach 90 było tylko trochę inne niż w XIX wieku
Kiedyś ze swoją kuzynką byliśmy sami na działce. Powiedziała mi, że chce zrobić ze mną coś czego nie robiła jeszcze z żadnym chłopakiem.
Kurde troszkę się speszyłem ale się zgodziłem. Poszliśmy do sypialni i całą noc pisaliśmy petycję do lecha wałęsy o uznanie pomroczności jasnej za chorobę cywilizacyjną.
Następnego dnia przyjechała do nas limuzyna w obstawie BORu i Aleksander Kwaśniewski zaczął z nami pić wódkę.
Chwilę porozmawialiśmy i pojechał.
Po tygodniu kuzynka dostała pracę w gabinecie buzka i leszek miller razem z Robertem Biedroniem awansowali ją na rzeczniczkę prasową PZPR.
Po miesiącu przyjechała do mnie policja i mnie aresztowali. Poprosiłem kuzynkę o pomoc ale ona powiedziała, że nie jestem w partii i mnie olała.
Nikt mnie jeszcze tak nie wyruchał jak ona.
Czy PZPR to Polski związek piłki radzieckiej?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów