Kto najlepszy, a kto najgorszy - sonda. Wahasz się czy pójść - Szogun dalej w formie, zobacz co sądzą Polacy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ta sonda tylko przekonała mnie bardziej w tym co myślałem od dawna. Czyli max JKM to 8-10 %. Telewizja już na tyle skutecznie zrobiła z niego oszołoma( a Janusz głupi sam dawał do tego preteksty) że nie ważne co mówi. Dla większości to i tak "ten oszołom". Choćby zaproponował gotowe, zdroworozsądkowe projekty ustaw, to i tak są hujowe bo to od "tego oszołoma".
Co do PiSu, to nawet jak Duda nie wygra a zdobędzie ok 45% głosów, będzie to świadczyło o tym jak hujowym wodzem jest Kaczyński i największym problemem pisu nie są jakieś tam Hofmany tylko właśnie ona sam. Bo to on najbardziej zniechęca do głosowania na PiS, mimo iż PO to dno i wodorosty to testy w stylu "Głosuje na PO, na pewno nie na tego Kaczora" to standard
Co do PiSu, to nawet jak Duda nie wygra a zdobędzie ok 45% głosów, będzie to świadczyło o tym jak hujowym wodzem jest Kaczyński i największym problemem pisu nie są jakieś tam Hofmany tylko właśnie ona sam. Bo to on najbardziej zniechęca do głosowania na PiS, mimo iż PO to dno i wodorosty to testy w stylu "Głosuje na PO, na pewno nie na tego Kaczora" to standard
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów