Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mimo wszystko, piwo za trochę humoru na początku tygodnia, jeszcze mi zostało po weekendzie
Mało sprytny ten kolega, powiedziałbym, że jakiś upośledzony ruchowo.
Rozwiń swoją myśl i wyjaśnij mądralo
Nawet nie wiecie jaka pojebana akcja kryje się za tym filmikiem. Gość to dowódca kartelu. Obchodził właśnie swoje urodziny, a snajper wrogiego kartelu miał go zajebać w momencie gdy wystrzeli korek szampana. Pech chciał, że akurat zaswędział go pierścień i zaciskając dupe odchylił lekko głowę w tył i dlatego pocisk go nie trafił i wleciał w witrynę z ciastkami
Barman! Poproszę to samo.
Nawet nie wiecie jaka pojebana akcja kryje się za tym filmikiem. Gość to dowódca kartelu. Obchodził właśnie swoje urodziny, a snajper wrogiego kartelu miał go zajebać w momencie gdy wystrzeli korek szampana. Pech chciał, że akurat zaswędział go pierścień i zaciskając dupe odchylił lekko głowę w tył i dlatego pocisk go nie trafił i wleciał w witrynę z ciastkami
Odlamek szkła z butelki uderzyl w witrynę. Szkło od butelki jest dużo bardziej twardsze. Tak samo jak rozbijesz zwykla świece samochodową (te porcelanowe) i delikatnie rzucisz w szybę auta moment pęka. Tak samo tu. Cała filozofia
Też podejrzewałem "porcelankę"
Odlamek szkła z butelki uderzyl w witrynę.
nie odłamek szkła tylko korek poleciał w witrynę
nie odłamek szkła tylko korek poleciał w witrynę
Raczej nie. Korek poleciał w kierunku, który wskazywała szyjka od butelki.
Tak było
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów