Nie zależnie od ciasnoty odbytu i poziomu vaginosceptytyzmu myślę , że każdy kto to zobaczył w sercu się uśmiechnął. Zamiast wstawić pioruny na fejsbuku czy inne pierdoły, przebiegł się po sukach. Czeka go za to zmiana płci na komendzie, ale wyjebał się na system.
Przede wszystkim wyjebał się na ostatniej suce. A czy na system? Wyregulują mu finanse. Za blacharza dla co najmniej 6 suk zapłaci trochę. Poza tym jakaś grzywna, może odsiadka jeśli się rzucał przy zatrzymaniu i jakiegoś policmajstra popychał. To faktycznie wyjebał się na system, tylko trochę kosztowne to wyjebanie.
Kołczan jest, opaska na ramieniu też, niszczenie mienia jak widać, toż to prawdziwy patriota...
Prawie jak w stanach, brakowało tylko masowych podpaleń
Szubienicę to raczej się zbija, a zakłada stryczek, ale i tak brawa za odwagę. Seryjny samobójca już do Ciebie jedzie
Żeś zabłysnął. każdy wie o co chodzi. To tak jak dojebanie się do ludzi, że na jelenia nie mówią byk, a do sarny łania. Jak jesteś taki małostkowy to nie chodzisz pewnie się odlać, tylko oddać uciesze oddawania moczu poprzez prącie w celu opróżnienia pęcherza. Spierdalaj
Żeś zabłysnął. każdy wie o co chodzi. To tak jak dojebanie się do ludzi, że na jelenia nie mówią byk, a do sarny łania. Spierdalaj
Widać, że tego nie wiedziałeś, inaczej byś się tak nie obsrał.
Widać, że tego nie wiedziałeś, inaczej byś się tak nie obsrał.
No i? Mam płakać? Czy dziękować Ci? Czy na ki chuj liczysz? Nie wiem, mam się wstydzić, bo źle skonstruowałem zdanie, które i tak każdy wie jak odebrać? Liczysz na poklask, bo uratowałeś internety przed katastrofalnym zrozumieniem mojej wypowiedzi i zaprzestaniem rozsiewania złego sformułowania ''zakładania szubienicy''. Uwaga, uwaga. Szubienica to konstrukcja do której jest przymocowany tak zwany stryczek- rodzaj pętali zakładany skazańcom na szyje. Możesz teraz spuścić z kija myśląc o tym.
Kurwa, sam srodek epidemii, szczyt zachorowań a oni sobie urządzają zbiorowiska na tysiące osób, a policja jeszcze stoi i się przygląda zamiast to rozgodnić. Niech jeszcze jakiś chuj spróbuje teraz powiedzieć słowo o obowiązku maseczek czy jakimś dystansie społecznym, zamykaniu siłowni czy innych bzdurach. To jest po prostu żenujące!
Ale to jest protest antymaseczkowców, wiec nie może być argumentem przeciw maseczkom
Przede wszystkim wyjebał się na ostatniej suce. A czy na system? Wyregulują mu finanse. Za blacharza dla co najmniej 6 suk zapłaci trochę. Poza tym jakaś grzywna, może odsiadka jeśli się rzucał przy zatrzymaniu i jakiegoś policmajstra popychał. To faktycznie wyjebał się na system, tylko trochę kosztowne to wyjebanie.
Ten kraj nie potrzebuje bohaterów, tylko patusa, filozofa, nauczyciela czy koniobijce, który bez względu na koszt blacharki przebiegnie się po sukach, przeskoczy przez kordon policji i nasra na trawniku. Niestety te koszta sprawiają że czcigodni koniobijcy i reszta nie wesprą patusa a chcieliby jak on wyjebać się na system. Zostaje im xvideos dział duże czarne kutasy i wypieranie się pedalstwa.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów