hop hop hop
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Za to teraz będzie miał ścieżkę zdrowia na komisariacie.
Kołczan jest, opaska na ramieniu też, niszczenie mienia jak widać, toż to prawdziwy patriota...
Nie zależnie od ciasnoty odbytu i poziomu vaginosceptytyzmu myślę , że każdy kto to zobaczył w sercu się uśmiechnął. Zamiast wstawić pioruny na fejsbuku czy inne pierdoły, przebiegł się po sukach. Czeka go za to zmiana płci na komendzie, ale wyjebał się na system.
przesłuchanie życia będzie miał na komendzie, ale warto było
Pewnie zamierza iść w ślady Grodzkiej i chciała się ostatni raz przebiec jako facet z jajami... Skrzynka piwa dla niego...
T3RMINATOR napisał/a:
Za to teraz będzie miał ścieżkę zdrowia na komisariacie.
Zrobią mu "Syzyfa" jak Tomaszowi Siwkowi zamieszkałemu w Tychach, przy ulicy Rewolucji Październikowej 5, mieszkania 23.
StalowyNożyk napisał/a:
Zrobią mu "Syzyfa" jak Tomaszowi Siwkowi zamieszkałemu w Tychach, przy ulicy Rewolucji Październikowej 5, mieszkania 23.
No cóż, po '89 dwie dekady policja potrzebowała, żeby sobie znośny PR zrobić. Wystarczyło 5 lat włażenie w dupę jakiemuś dziadkowi, i znowu takie czasy, że koledze który poszedł do policji przestawało się podawać rękę. Latają za władzuchną aż żal patrzeć. A jak zwykłego człowieka ktoś okradnie, to parę godzin czekania na komisariacie, a potem umorzenie po 3 mies.
marcinbobek napisał/a:
Nie zależnie od ciasnoty odbytu i poziomu vaginosceptytyzmu myślę , że każdy kto to zobaczył w sercu się uśmiechnął. Zamiast wstawić pioruny na fejsbuku czy inne pierdoły, przebiegł się po sukach. Czeka go za to zmiana płci na komendzie, ale wyjebał się na system.
tylko że to byli przeciwnicy maseczek a nie aborcji xd
Spoko gość, pewnie wiedział jakie poniesie konsekwencje, a i tak to zrobił. Póki co najodważniejszy z protestujących z polskich nagrań. Czekam z niecierpliwością na filmiki z zakładania szubienicy morawieckiemu, dudzie, szumowskiemu i kaczyńskiemu.
abuk napisał/a:
Czekam z niecierpliwością na filmiki z zakładania szubienicy morawieckiemu, dudzie, szumowskiemu i kaczyńskiemu.
Szubienicę to raczej się zbija, a zakłada stryczek, ale i tak brawa za odwagę. Seryjny samobójca już do Ciebie jedzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów