📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gdyby był wojownikiem od wojowania,
to założyłby drewniano-plastikową zbroje na wszelką ewentualność.
Ponad to, nie miał oczu dookoła głowy i kolan.
A wg to niezły partyzant ostateczny kurwa.
To chyba użądlenie Hiszpańskiego szerszenia z gatunku "lokalsus patologus".
Tak, znam się na tym. Mam internet w komputrze i elementarz na półce.
Ładnie go wyjaśnili.
Za jakieś max dwa-trzy lata to samo emigranckie towarzystwo u nas w Polsce, dzieki skurwysynom zdrajcom ''naszym'' politykom.
Za jakieś max dwa-trzy lata to samo emigranckie towarzystwo u nas w Polsce, dzieki skurwysynom zdrajcom ''naszym'' politykom.
Kozłastopa napisał/a:
Gdyby był wojownikiem od wojowania,
O czym ty pierdolisz?
I tyle z honoru rycerza ..... Dostał w plecy i tyle poszedł w pizdu
Mało kto wie ale Cartagena w Kolumbii została założona przez Hiszpanów w XVI wieku i nazwana od miasta Cartagena w Hiszpanii które założyli ludzie z Kartaginy około 220 lat p.n.e. i nazwali od swojej stolicy.
420710247365 napisał/a:
Mało kto wie ale Cartagena w Kolumbii została założona przez Hiszpanów w XVI wieku i nazwana od miasta Cartagena w Hiszpanii które założyli ludzie z Kartaginy około 220 lat p.n.e. i nazwali od swojej stolicy.
I co w związku z tym ?
W taki podły sposób zakończyć żywot...jeszcze truchło wystawione na pośmiewisko,przykry i godny pożałowania obraz mówiący wszystko o poziomie intelektualnym tych ludzi xd
Dostał kose napił się gorzały założył klapki , będzie żył
smc napisał/a:
Dobry chłopak był, ale mało pił...
Dobry chłopak był i mało pił. Wstydz się nie znać klasyki.
I ty Brudasie przeciwko mnie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów