ja już zapomniałem jaki ten film był jeb***ty
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Gosc ma chujowa wymowe, pierdoli jak pojebany. A bejbblues zajebiste bylo
@up bejbi blues było zajebiste ? O kurwa zdejmij te rurki i skończ gimnazjum, a potem wypowiadaj się o takich szmirach dla 13 latek, albo idz na forum filmowców filmwebu
zabierzcie mi go tu stąd
hahahah zajebiste dzięki za wrzutę, piwko
@up a co też dawałaś dupy za opaskę?
Piwo za Tadzio Norka ;D
Film był denny, już lepsze wrażenie zrobiła na mnie etiuda. Gościu wygląda jakby przegrał życie, władował do filmu jakieś memy, mówić nie potrafi i jeszcze myśli, że warto takie gówno wrzucić na YT. Jakby to było gdzieś na zadupiu Internetu to ok, ale na głównej sadola?
Świat schodzi na psy :]
Świat schodzi na psy :]
Krótkometrażowe "Galerianki" były zajebiste. To jakby prequel tego tutaj filmu. Film zdobył taką popularność, że postanowiono nakręcić kinową, dłuższą wersję. Wpleciono niepotrzebne wątki i ogólnie wyszła szmira.
Dla Miecia zawsze się znajdzie piwo!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów