📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
To, to jest męski sport, nie to co odpierdala Kubica
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Zamiast kół powinien być wał.
Najlepiej z kolcami dla lepszej przyczepności...
Najlepiej z kolcami dla lepszej przyczepności...
Rozpylić tam gaz musztardowy i poprawić napalmem.
Jako ekspert wiem co piszę oraz mówię
Na tym filmie widzimy zaawansowane urządzenie będące symulatorem przeciąszeń oraz stanu nie waszkości.
Jako ekspert wiem co piszę oraz mówię
jaki kraj takie wyścigi na 1/4 mili
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Ja pierdolę.... Ponad 2000 lat temu wyścigi rydwanów w starożytnej Grecji i Rzymie wyglądały dużo lepiej. Jedyny postęp jaki się przez ten czas dokonał to taki, że koła w tych pakistańskich taczankach są łożyskowane i się osie nie zapalą. W starożytności nie znano łożysk, i co jakiś czas ludzie stojący przy torze polewali koła wodą, by się rydwany nie zapaliły.
z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów