Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.@HatakeIV nic nie zrozumiałeś. Poza tym, ja się nie zamierzam kłócić z baranami, po prostu im nie ustępuję i mam bekę jak zaczynają się jak małe dzieci rzucać, bo nie dostali tego czego chcieli. Jak chcesz iść przez życie dając każdemu się jebać w dupsko byle by rozbrajać takie sytuacje, to jest to oczywiście twój wybór.
@HatakeIV Dzięki Tobie i takim jak Ty ten świat staje się gorszym miejscem, przystosowanym nie dla ludzi kulturalnych, a dla idiotów. Co Cię to obchodzi.. w końcu jak już napisałeś - odnajdziesz się w nim.
ale pierdolicie, babki miały rację były pierwsze. Jak robiłem na budowie i miał przyjechać towar to albo stawialiśmy pachołki, co nie zawsze skutkowało bo były przestawiane, albo właśnie ktoś stał i pilnował miejsca, a jak by tam stał dwu metrowy murzyn a nie mała azjatka to nie było by tematu.
Widze że się nie dogadamy, powiesz mi w jaki sposób postępując mile i uprzejmie ten świat staje się gorszym miejscem?
Nie odpowiedziałeś na moje pytanie, jak będąc miłym i uprzejmym pogarszasz świat? to jest tylko miejsce parkingowe a wy porównujecie to jakbyście mieli być niewolnikami przez reszte życia, ciekawe czy żonom/dziewczynom też stawiacie się cały czas i nigdy ale to nigdy nie ustepujecie.
Jak to jest? Z jednej strony właśnie każesz nam bezmyślnie ustąpić, a z drugiej wykłócasz się zacięcie w internecie. Nie mamy o czym gadać.
EDIT: No i nie spamujcie już odpowiedzi, bo rudy ma za dużo komentarzy w porównaniu do liczby piw w temacie i się wkurwia.
@HatakeIV ustępuj dalej kurwom wszelkiej maści a potem się dziw, że świat schodzi na psy! Świata w ten sposób nie zbawił, ale postawił jedną małą cegiełkę, nawet jak wszystko szlag trafi i razem ze światem spłynie za niedługo w dół ścieku to przynajmniej będzie wiedział, że czynił dobrze (widać, że nie schodzi idiotom z z drogi a nie że jest to jednorazowa sprawa). Proste?! "Głupszemu się ustępuje" debilna "mądrość" wymyślona przez skurwiałych leniwych opiekunów małych dzieci.
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!@HatakeIV ustępuj dalej kurwom wszelkiej maści a potem się dziw, że świat schodzi na psy! Świata w ten sposób nie zbawił, ale postawił jedną małą cegiełkę, nawet jak wszystko szlag trafi i razem ze światem spłynie za niedługo w dół ścieku to przynajmniej będzie wiedział, że czynił dobrze (widać, że nie schodzi idiotom z z drogi a nie że jest to jednorazowa sprawa). Proste?! "Głupszemu się ustępuje" debilna "mądrość" wymyślona przez skurwiałych leniwych opiekunów małych dzieci.