📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszyscy na tym świecie są równo pierdolnieci.
ja pierdole serio to jest problem pierwszego świata? wystarczyło ustąpić i pojechać dalej znalezienie miejsca parkingowego wprawdzie jest trudne w godzinach szczytu (o zgrozo kto musiał zajechać do centrum handlowego przed świętami) jednak wystarczy pojeździć z 5-10 min i będzie nawet w najbardziej zakorkowanych warunkach, a jak ktoś narzeka że to dużo czasu niech spojrzy ile marnuje go na inne głupoty.
@HatakeIV ustępuj dalej kurwom wszelkiej maści a potem się dziw, że świat schodzi na psy! Świata w ten sposób nie zbawił, ale postawił jedną małą cegiełkę, nawet jak wszystko szlag trafi i razem ze światem spłynie za niedługo w dół ścieku to przynajmniej będzie wiedział, że czynił dobrze (widać, że nie schodzi idiotom z z drogi a nie że jest to jednorazowa sprawa). Proste?! "Głupszemu się ustępuje" debilna "mądrość" wymyślona przez skurwiałych leniwych opiekunów małych dzieci.
Mors_Nigra najmądrzejszy komentarz, jaki tylko można było tu napisać.
A ja bym czekał tak długo, aż tym kurwom się znudzi stanie na tym miejscu, ciekawe kto by wygrał.
A ja bym czekał tak długo, aż tym kurwom się znudzi stanie na tym miejscu, ciekawe kto by wygrał.
Nawet jakby poszły, to bałbym się stawać. Jeszcze by mi kurwy ryże fureczkę zarysowały.
Mors_Nigra napisał/a:
@HatakeIV ustępuj dalej kurwom wszelkiej maści a potem się dziw, że świat schodzi na psy! Świata w ten sposób nie zbawił, ale postawił jedną małą cegiełkę, nawet jak wszystko szlag trafi i razem ze światem spłynie za niedługo w dół ścieku to przynajmniej będzie wiedział, że czynił dobrze (widać, że nie schodzi idiotom z z drogi a nie że jest to jednorazowa sprawa). Proste?! "Głupszemu się ustępuje" debilna "mądrość" wymyślona przez skurwiałych leniwych opiekunów małych dzieci.
Jeżeli myślisz że osoba kłócąca się o miejsce parkingowe ma jakikolwiek wpływ na świat to uważam że się mylisz, po co mamy przechodzić przez to życie w gniewie/kłótniach/wyzwiskach jak możemy w spokoju bez podnoszenia kortyzolu, nie wiem jak wy drodzy sadole ale ja wole żyć w spokoju ducha i jeżeli sądzisz że mądrości mają tylko jedno konkretne znaczenie to niestety nie mają dlatego są mądrościami a nie zwykłymi zdaniami.
@HatakeIV nic nie zrozumiałeś. Poza tym, ja się nie zamierzam kłócić z baranami, po prostu im nie ustępuję i mam bekę jak zaczynają się jak małe dzieci rzucać, bo nie dostali tego czego chcieli. Jak chcesz iść przez życie dając każdemu się jebać w dupsko byle by rozbrajać takie sytuacje, to jest to oczywiście twój wybór.
@HatakeIV Dzięki Tobie i takim jak Ty ten świat staje się gorszym miejscem, przystosowanym nie dla ludzi kulturalnych, a dla idiotów. Co Cię to obchodzi.. w końcu jak już napisałeś - odnajdziesz się w nim.
Każdy jest zjebany czy to chinoli, żyd, amerykanin, myśli że może więcej jak sobie zaklepie.
ale pierdolicie, babki miały rację były pierwsze. Jak robiłem na budowie i miał przyjechać towar to albo stawialiśmy pachołki, co nie zawsze skutkowało bo były przestawiane, albo właśnie ktoś stał i pilnował miejsca, a jak by tam stał dwu metrowy murzyn a nie mała azjatka to nie było by tematu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów