apacz jakich mało
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
"i one bedom nam walić tego konia tak do góry..." ja się pytam gdzie był Stalin gdy on się rodził?
Debile debila zaczepiają...
Jacy moderatorzy tacy userzy.
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Toż to fake ustawione jak mecze fify
1:37 Siadło Dolne... wujek mówi że koło Szczecina takie trepy mieszkają
HAHA,po tym co obejrzałem, definitywnie jestem za odłączeniem śląska od RP, można ich oddać Słowakom,będą konkurencją dla rumunów, ech...patologia..
Toż to fake ustawione jak mecze fify dawaj łódźpodwodna do sz-n zobaczysz jaki to fake
obsikasz sie ze smiechu
obsikasz sie ze smiechu
zoydberg zanim cos napiszesz to se sprawdz, tepy baranie z zydowskim nikiem ,,,,,,,,,,,,,,,,,, widac napis wioski ,,,siadło dolne ,, a to jest kolo szczecina wiec gdzie tu wioch na śląsku toc to szczecinska wiocha jak chuj,,, od ślązaków wara ,hanysy to napewno niesą
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów