Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dlaczego rolnicy wstają wcześnie rano?
- Żeby dłużej nic nie robić.
Rolnictwo to tylko z TV znasz zapewne?
zapraszam do siebie na gospodarstwo, porobisz z pol dnia w zniwa to ci sie odechce
i co te żniwa to rozumiem 10 miesięcy trwają i napierdalasz sierpem od 4 rano do 22... uwielbiam te rolnicze pierdolenie. I uwaga na naszej liście przebojów argumentów z dupy bez zmian
argumentum per żniwum, temperaturum, kurzum et cetera cetera
o miastowy lewak co myśli że jedzenie jest z fabryki, żeby nie ja to dawno byśta z głodu poumierały
na wsi wstaje się o 3 a zresztą w ogóle się nie śpi.. pracę rolnika to znasz z telewizji
jedyne czego wam życzę to lepszej sytuacji ze zbytem swojego towaru... gdybyście tylko umieli się wyzbyć wsiurskiej mentalności chłopków pańszczyźnianych choć nie powiem z tego co mi się na jutubach przewinęło paru młodych ma normalniej pod strzechą poukładane...
Mnie to zastanawia czemu rolnicy co roku na ceny skupu narzekają zamiast wynająć pawilon w mieście, zatrudnić ze dwie baby od siebie i dowozić z całej wsi i okolic, sprzedawać w cenach jak z marketu minus 10% świeże wiejskie produkty. Kolejka 24/7 gwarantowana...
bo zajebią ich kontrolami. Pośrednicy muszą zarobić. Markety muszą zarobić.
Mnie to zastanawia czemu rolnicy co roku na ceny skupu narzekają zamiast wynająć pawilon w mieście, zatrudnić ze dwie baby od siebie i dowozić z całej wsi i okolic, sprzedawać w cenach jak z marketu minus 10% świeże wiejskie produkty. Kolejka 24/7 gwarantowana...
Mentalność i wiedza około dziesięciolatka.
Jak ktoś chce sprzedać świńska tuszę w cenie kiełbasy to czemu się dziwisz? To środowisko na wskroś pazerne. Tak, tak. Popierdolcie. Mieszkam od dziecka na wsi, toteż personalne wycieczki proszę sobie aplikować między p0lskie policzki.
Jest jeszcze wersja dlaczego Rumuni piją Red bulle?
Żeby się szybciej opierdalać.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów