📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13
🔥
Wrocławska Policja sprząta śmieci z ulicy.
- teraz popularne
🔥
Ojciec roku
- teraz popularne

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie przerabiaj kawałów o cyganach:
- Dlaczego cygan wcześnie wstaje?
- Żeby się dłużej poop🤬lać
Mój ulubiony:
- cygan nawet jak szcza to się poci
- Dlaczego cygan wcześnie wstaje?
- Żeby się dłużej poop🤬lać
Mój ulubiony:
- cygan nawet jak szcza to się poci

Dlaczego Cipson wstaje rano?
Żeby mu starczyło dnia na sklejenie kilku wyrazów
Żeby mu starczyło dnia na sklejenie kilku wyrazów

Aleś mnie wk🤬ił.
Niby nie jestem rolnikiem, ale kiedyś w polu pracowałem. Gorąco było jak c🤬j. Przejechane, gorzej niż w kopalni.
Pozdrawiam jak zawsze w takiej sytuacji, serdecznym p🤬l się.
Niby nie jestem rolnikiem, ale kiedyś w polu pracowałem. Gorąco było jak c🤬j. Przejechane, gorzej niż w kopalni.
@ciepson p🤬dowaty lewak co mysli ze jedzenie, mięso itp jest z supermatketu ot tak

kris1978 napisał/a:
Aleś mnie wk🤬ił.
Przykra sprawa...
zapraszam do siebie na gospodarstwo, porobisz z pol dnia w zniwa to ci sie odechce
AndrzejD napisał/a:
zapraszam do siebie na gospodarstwo, porobisz z pol dnia w zniwa to ci sie odechce
niech wp🤬la robale z probówki jak mu nie pasi dobry schaboszczak lub polędwiczka
"Aleś mnie wk🤬ił.
Pozdrawiam jak zawsze w takiej sytuacji, serdecznym p🤬l się."
Bo nie byłeś rolnikiem, tylko parobkiem.
Pozdrawiam jak zawsze w takiej sytuacji, serdecznym p🤬l się."
Bo nie byłeś rolnikiem, tylko parobkiem.

kinio7777 napisał/a:
Przykra sprawa...
Twoje współczucie nie jest mi potrzebne
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie