📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten kawał jest obrazem aroganckiej ignorancji. Zidiocenie. Żebyś tak żarł robaki... Gruz... Abyś raz zgłodniał naprawdę... Może wtedy trochę rozumu nabierzesz.
nowynick napisał/a:
Mnie to zastanawia czemu rolnicy co roku na ceny skupu narzekają zamiast wynająć pawilon w mieście, zatrudnić ze dwie baby od siebie i dowozić z całej wsi i okolic, sprzedawać w cenach jak z marketu minus 10% świeże wiejskie produkty. Kolejka 24/7 gwarantowana...
Zajebisty pomysl, jutro zapinam przyczepe i jade z 10-cioma tonami przenicy pod market i niech ludzie z miasta wpierdalaja ta pszenice, a jak juz sprzedam to wroce sie do domu po buraki cukrowe- pewnie tez byloby w chuj chetnych.
Pierwszy na ferie do dziadkow na wieś pojedziesz
Nie wiem, ja darzę szacunkiem rolników, oni są żywicielami narodu, praca mega trudna i wymagająca. Wiem że to ich wybór, ale dla mnie to nie istotne.
Gdyby nie rolnicy to nie byłoby co żreć.
Brak pojęcia o tej pracy. Jeśli ten idiota miał by jakieś doświadczenia z tą pracą mocno zmienił by zdanie. Tak prowadzę gospodarstwo.
Szangti napisał/a:
@ciepson pizdowaty lewak co mysli ze jedzenie, mięso itp jest z supermatketu ot tak
A prund z gniozdka.
patrzcie tych gospodarzy. nie podoba się praca to sprzedać ursusy i na produkcje wieśniaki, narzekacie a sami sobie taki los wybraliście. banda pedałów. tylko wiecznie beczycie, że mało. jakby kurwa oprócz was nikt w tym kraju nie pracował
hahahah jak się świniopasy obruszyły !! razem z górnikami jebać rolników całymi dniami !!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów