📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
W Niderlandach, Niemczech, czy takiej Warszawce, dokładnie taki duet można łatwo spotkać.
Myślicie, że na Erazmusie szczupłe p0lki się szmacą? Hehe, jak w memach? Otóż nie, praktycznie same grube lochy. To są obustronne korzyści, gruba laska ma swojego czarnego księcia, podczas gdywśród rodaków na trzeźwo nie miała w ogóle brania. Natomiast Mokebe też zadowolony bo w jego plemieniu gruba locha uchodzi za symbol dobrobytu. Na swoim osiedlu widzę takie dwie grube, które teraz łażą z małymi Mokebkami, bo tatusiowie wyszli po fajki do ojczyzny.
ja pierdole,obrzydliwe w chuj tak całować czarnucha
jej pies nawet nie chce jej ruchac wiec zostala jej tylko jedna opcja
Ale przynajmniej choć trochę poczuł się "biały"
Ooo widzę musiała pojawić się wrzutka o Warszawie, pewnie znowu jakiś poznański pokurcz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów