Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support us
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers.
Thank you for your support!
Support us with PayPal already done / not interested
oj tam, oj tam, lepsze to niż odciski na ręku, jak tu niektórzy mają
Pierwszy komentarz to coś, nad czym powinieneś sie zadumać. Głęboko zadumać.
Obstawiam, ze gdybyś wylądował na bezludnej wyspie z psem, najlepszym przyjacielem człowieka, to pies miałby przejebane....
Pierwszy komentarz to coś, nad czym powinieneś sie zadumać. Głęboko zadumać.
Obstawiam, ze gdybyś wylądował na bezludnej wyspie z psem, najlepszym przyjacielem człowieka, to pies miałby przejebane....
ale ja jestem kobietą
jako kobieta mogę stwierdzić, że wolałabym się głodzić niż znaleźć na miejscu tej pani i dawać dupy byle obszczymurkom... ale widać dla niej to wystarczająco romantyczne, pewnie zje w domu pudełko czekoladek pod jakiś romantyczny film i będzie git
ale ja jestem kobietą
jako kobieta mogę stwierdzić, że wolałabym się głodzić niż znaleźć na miejscu tej pani i dawać dupy byle obszczymurkom... ale widać dla niej to wystarczająco romantyczne, pewnie zje w domu pudełko czekoladek pod jakiś romantyczny film i będzie git
No dobra, niech Ci będzie. Pies byłby psem, nie suką xp
A tam dalej to przeczysz swojemu pierwszemu postowi, no ale wiadomo, la donna mobile ;p
No dobra, niech Ci będzie. Pies byłby psem, nie suką xp
A tam dalej to przeczysz swojemu pierwszemu postowi, no ale wiadomo, la donna mobile ;p
nic nie przeczę, niektórym by się tu przydało spotkanie z realną kobietą, bo im czasem czegoś brakuje
oj tam, oj tam, lepsze to niż odciski na ręku, jak tu niektórzy mają
Kto wybrzydza ten nie rucha jest niemal moja życiową dewizą, ale w tym przypadku za chuj się nie zgodzę.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów