18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Spoiler. Jeden z nich nie przeżył. Akcja końcowa 4:17

Info:
ukryta treść
W kawiarni Galeria w Chabarowsku, w Rosji, Anar Alakh Ziranov, 25-latek z Azerbejdżanu zidentyfikowany jako entuzjasta MMA, wdał się w kłótnię z mistrzem trójboju siłowego i kulturystyki Andreyem Drachevem, lat 32. Rosyjski Tass donosi, że kłótnia dotyczyła tego, czy MMA lub trójbój siłowy są lepsze do prawdziwej walki. Obaj zgodzili się rozstrzygnąć to na zewnątrz, "jak mężczyźni". Kawiarnia, w której obaj się spotkali, jest podobno miejscem częstych pobić, a nawet dźgnięć nożem, a ochrona pozwala na bójki. Uchwycone pod wieloma kątami przez kamery bezpieczeństwa i telefony komórkowe, jest całkowicie jasne, że niezależnie od tego, jak mroczny był impuls do kłótni, to, co nastąpiło później, było wzajemną walką. Zanim doszło do rękoczynów, na nagraniu widać, jak para angażuje się w dłuższą rozmowę. Telefony komórkowe zostały w końcu przekazane, w połowie kłótni obaj zdjęli koszulki, gdy spadł but, dano czas na jego ponowne założenie; nie był to atak znienacka przez żadną ze stron.
Zgłoś
kawior2007 2023-08-04, 20:57 2
Frajer od MMA przegrał i na tym trzeba było skończyć
Zgłoś
jjuice 2023-08-04, 21:20
same plusy. jeden zdechł a drugi pójdzie siedzieć

Pinksman terroryzuje mnie w mailach ze mu browarów nie stawiam.
Zgłoś
SkoPio1 2023-08-04, 21:52
Quassar napisał/a:

z gówno sportu typu FAME MMA

Tak się nie da. Albo „sport”, albo „MMA”.

ukryta treść
Tak, wiem, tam był wyraz gówno, ale wyraz gównosport pisze się inaczej.
Zgłoś
t................e 2023-08-04, 22:28
Ziobro zaskoczenia. Od początku stawiałem na mma. Mimo ze sama ustawka wyglądała na całkiem honorową, to zakończenie chujowe i niesportowe.
Zgłoś
Huherko 2023-08-04, 23:05
Też bym obstawiał tego z MMA, kulturystyka wydaje mi się to w sumie w większości rzeźba mięśni, nie ważne czy jest siła, ważne, że po napięciu ładnie wyglądają, a ten z MMA widać taki lekki ulaniec, ale obstawiam, że siłowo grubo lepszy niż pan nieboszczyk no i jeszcze pewnie.

To jakby do wyścigu na ćwierć mili postawić jakiegoś najnowszego VW Passata i jakiegoś starego pięknego klasyka - wiadomo, oba silnik mają ale to brzydki Passat wygra wyścig...
Zgłoś
WyczyszczeCiKomin 2023-08-04, 23:35 2
Ten co wygrał to wygrał w sumie 18 lat sovieckich łagrów. Od 2017 w sumie może już równie dobrze być nawozem na Ukrainie... w ramach czyszczenie więzień przez Wagnersów....

"Anar Allakhveranov, 26, beat and kicked Andrey Drachev, 32, to death in the city of Khabarovsk in August, 2017.."
"... MMA fighter is jailed for 18 years ... "
Zgłoś
Pie-sse 2023-08-04, 23:58
Dobry kop na ryło i głupio mu się zrobiło
Zgłoś
kocur 2023-08-05, 0:51
Wy przegrywy, piwniczaki nie wiecie jak bywało w barach, ale kurwa nikt na solo się nie rozbierał. Wygrywał lepszy, soliści podawali sobie ręce i szli bawić się dalej.
Śmiecie pokroju sraj mma czy inne gówno nie zrozumieją pewnych zasad .
Zgłoś
raistpol 2023-08-05, 7:05
Quassar napisał/a:

Wielcy mi zawodnicy pierdolona patola i tyle typ już dawno K.O. a ten go napierdala aż ktoś go nie odgonił.

ty...ale wiesz, że na tym polega MMA?? Myślisz, że dlaczego sędziowie widząc ko rzucają się miedzy zawodnikow? Żeby przytulić przegranego?

i tak mnie jebie twoje zdanie
Zgłoś
Veasly 2023-08-05, 10:42
regal napisał/a:

Ten co wygrał chyba dostał dożywocie albo wiele lat łagru z tego co kojarzę. U nas by dostał max 2 lata w zawieszeniu za udział w bójce.

Nie dostałby nic za udział w bójce, bo to nie bójka kolego
Zgłoś
Papa_SS 2023-08-05, 11:07
SPAM z gównem !

Jobany'w'rot™
Zgłoś
Wiewór 2023-08-05, 17:23
Schabu jak sie obudzi i sie popatrzy w lustro to sie kapenke zdziwi

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
Motyla_Dupa 2023-08-05, 17:49
Quassar napisał/a:

Wielcy mi zawodnicy pierdolona patola i tyle typ już dawno K.O. a ten go napierdala aż ktoś go nie odgonił.
Za takie skurwysyństwo nawet z gówno sportu typu FAME MMA by wyleciał na krzywy ryj i to bez dyskusji.
Jak dla mnie sytuacja win-win
Jeden RIP, drugi do celi patus.

co ty pierdolisz w profesjonalnej walce napierdalasz az sędzia przerywa walkę. a tu pewnie najebani sie bili na ulicy na wlasne ryzyko. gdybyś potrafił sie bic to bys wiedzial ze czasami tak bywa. huja wiesz, pizdo
Zgłoś
paragon0 2023-08-05, 19:19
O kurwa szok, koleś który prawie bezmyślnie podnosi ciężary przegrał :O
Zgłoś
kothletino 2023-08-05, 20:38
Ale się samowkurwiłem... tak to jest jak człowiek nie doczyta, że akcja od 4:17 do chuja.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów