📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Frajer od MMA przegrał i na tym trzeba było skończyć
same plusy. jeden zdechł a drugi pójdzie siedzieć
Też bym obstawiał tego z MMA, kulturystyka wydaje mi się to w sumie w większości rzeźba mięśni, nie ważne czy jest siła, ważne, że po napięciu ładnie wyglądają, a ten z MMA widać taki lekki ulaniec, ale obstawiam, że siłowo grubo lepszy niż pan nieboszczyk no i jeszcze pewnie.
To jakby do wyścigu na ćwierć mili postawić jakiegoś najnowszego VW Passata i jakiegoś starego pięknego klasyka - wiadomo, oba silnik mają ale to brzydki Passat wygra wyścig...
To jakby do wyścigu na ćwierć mili postawić jakiegoś najnowszego VW Passata i jakiegoś starego pięknego klasyka - wiadomo, oba silnik mają ale to brzydki Passat wygra wyścig...
Ten co wygrał to wygrał w sumie 18 lat sovieckich łagrów. Od 2017 w sumie może już równie dobrze być nawozem na Ukrainie... w ramach czyszczenie więzień przez Wagnersów....
"Anar Allakhveranov, 26, beat and kicked Andrey Drachev, 32, to death in the city of Khabarovsk in August, 2017.."
"... MMA fighter is jailed for 18 years ... "
"Anar Allakhveranov, 26, beat and kicked Andrey Drachev, 32, to death in the city of Khabarovsk in August, 2017.."
"... MMA fighter is jailed for 18 years ... "
Wy przegrywy, piwniczaki nie wiecie jak bywało w barach, ale kurwa nikt na solo się nie rozbierał. Wygrywał lepszy, soliści podawali sobie ręce i szli bawić się dalej.
Śmiecie pokroju sraj mma czy inne gówno nie zrozumieją pewnych zasad .
Śmiecie pokroju sraj mma czy inne gówno nie zrozumieją pewnych zasad .
Quassar napisał/a:
Wielcy mi zawodnicy pierdolona patola i tyle typ już dawno K.O. a ten go napierdala aż ktoś go nie odgonił.
ty...ale wiesz, że na tym polega MMA?? Myślisz, że dlaczego sędziowie widząc ko rzucają się miedzy zawodnikow? Żeby przytulić przegranego?
Nie dostałby nic za udział w bójce, bo to nie bójka kolego
Schabu jak sie obudzi i sie popatrzy w lustro to sie kapenke zdziwi
-Ernest Hemingway
Wielcy mi zawodnicy pierdolona patola i tyle typ już dawno K.O. a ten go napierdala aż ktoś go nie odgonił.
Za takie skurwysyństwo nawet z gówno sportu typu FAME MMA by wyleciał na krzywy ryj i to bez dyskusji.
Jak dla mnie sytuacja win-win
Jeden RIP, drugi do celi patus.
co ty pierdolisz w profesjonalnej walce napierdalasz az sędzia przerywa walkę. a tu pewnie najebani sie bili na ulicy na wlasne ryzyko. gdybyś potrafił sie bic to bys wiedzial ze czasami tak bywa. huja wiesz, pizdo
O kurwa szok, koleś który prawie bezmyślnie podnosi ciężary przegrał :O
Ale się samowkurwiłem... tak to jest jak człowiek nie doczyta, że akcja od 4:17 do chuja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów