Za takie skurwysyństwo nawet z gówno sportu typu FAME MMA by wyleciał na krzywy ryj i to bez dyskusji.
Jak dla mnie sytuacja win-win
Jeden RIP, drugi do celi patus.
Męska walka prawie kulturalna, końcówka trochę zapalczywa, ale czego oczekiwać po Azerskim muslimie.
Dwa pedały się spotkały obaj sciagneli koszulki a potem się macali a że ruskie kurwy to nikogo mi nie szkoda
Wielcy mi zawodnicy pierdolona patola i tyle typ już dawno K.O. a ten go napierdala aż ktoś go nie odgonił.
Za takie skurwysyństwo nawet z gówno sportu typu FAME MMA by wyleciał na krzywy ryj i to bez dyskusji.
Jak dla mnie sytuacja win-win
Jeden RIP, drugi do celi patus.
Moi koledzy.
Jak świat światem.W każdym społeczeństwie,jak spotkały się Na swojej życiowej drodze dwa "koguty". Każdy z nich chciał udowodnić który z nich ma większe jaja. Testosteronu nie oszukasz.
W powyższej sytuacji nastąpiło właśnie spotkanie takowych "kogutów". Solóweczka bardzo cywilizowana,aczkolwiek zakończona zajebistym niefartem.
Nie wiem jak za "waszych" czasów.Ale za moich,takie solówki,nawet w podstawówce nie były niczym nadzwyczajnym.My tak rozwiązywaliśmy nasze konflikty.A po takiej solóweczce ściepa na oranżadę w ramach zgody.
Opowiadałem kiedyś tutaj,jak mnie gnębili starsi.Bo byłem grubaskiem.Po takiej właśnie solówce,(oczywiście nie z takim zakończeniem) miałem pełen spokój i szacunek starszych klas.
No ale to za moich czasów.
Moi koledzy.
Jak świat światem.W każdym społeczeństwie,jak spotkały się Na swojej życiowej drodze dwa "koguty". Każdy z nich chciał udowodnić który z nich ma większe jaja. Testosteronu nie oszukasz.
W powyższej sytuacji nastąpiło właśnie spotkanie takowych "kogutów". Solóweczka bardzo cywilizowana,aczkolwiek zakończona zajebistym niefartem.
Nie wiem jak za "waszych" czasów.Ale za moich,takie solówki,nawet w podstawówce nie były niczym nadzwyczajnym.My tak rozwiązywaliśmy nasze konflikty.A po takiej solóweczce ściepa na oranżadę w ramach zgody.
Opowiadałem kiedyś tutaj,jak mnie gnębili starsi.Bo byłem grubaskiem.Po takiej właśnie solówce,(oczywiście nie z takim zakończeniem) miałem pełen spokój i szacunek starszych klas.
No ale to za moich czasów.
kiś to byo teraz te młode to nie znajo życia
Ten co wygrał chyba dostał dożywocie albo wiele lat łagru z tego co kojarzę. U nas by dostał max 2 lata w zawieszeniu za udział w bójce.
18 lat dostał.
dailymail.co.uk/news/article-6519307/MMA-fighter-jailed-18-years-killi...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów