📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
XXI wiek, ludzie zdążyli wylądować na księżycu, klonują zwierzęta, potrafią leczyć bez użycia szamanów. A ci dalej wierzą w jakieś brednie, że ludzie składają jaja, a potem trzeba je wysiedzieć.
ps, zajebisty wybór, leżeć jako jajko między brudnymi obwisłymi jajami rabina, zawszoną zapuszczoną pizdą starej zakonnicy, albo rozjebaną pizdą z grzybem kurwy. Chyba żaden nie jest zbyt dobry, więc to chyba jeździ po żydach katolach i ateistach.
ps, zajebisty wybór, leżeć jako jajko między brudnymi obwisłymi jajami rabina, zawszoną zapuszczoną pizdą starej zakonnicy, albo rozjebaną pizdą z grzybem kurwy. Chyba żaden nie jest zbyt dobry, więc to chyba jeździ po żydach katolach i ateistach.
Po ateistach jeżdżą a Ty ślepy albo niedorozwinięty!!
A tam pierdolenie, ja jakoś jestem ateistą i mnie to nie obraża, a raczej śmieszy A tak btw. wie ktoś z jakiego filmu/animacji jest ten wycinek?
XXI wiek a banda debili pajacuje naokoło kryzża podcierajac sobie dupe wartosciami ktore niegdys byly podstawami wychowania.
EOT!
skad sie biora kaczynscy ? z dupy...
EOT!
skad sie biora kaczynscy ? z dupy...
Mary and Max jakby ktoś nie wiedział.
Świetna czarna komedia
Świetna czarna komedia
Cytat:
XXI wiek a banda debili pajacuje naokoło kryzża podcierajac sobie dupe wartosciami ktore niegdys byly podstawami wychowania.
X wiek, banda debili pajacuje naokoło posągu Świętowita podcierając sobie dupę wartościami, które niegdyś byly podstawami wychowania. Nie ma różnicy No dobra jest, słowiańskie wartości były znakomitsze.
po żydach nie jeżdżą ?? a RABIN to kto?? Ty brudna, samotna prostytutko
odrobiłeś lekcje? bo jutro ciężki dzień w szkole?
ja będę się śmiał jak jakiś Bóg spali ich na stosie za 2011 i więcej lat bałwochwalstwa.
Według mnie ateistów powinni wysiadywać mędrcy
Hahahahahahaha przepraszam ale nie wytrzymałem czytając posta w którym wyśmiewany jest żyd (rabin) i jednocześnie w opisie pisze że nie ma na celu wyśmiewać żydów.
A ja wole jak śmieją się z ateistów bo jakoś dziwne to jest że oni mają więcej do powiedzenia niż katolicy i do tego cały czas starają się udowodnić katolikom że Bóg nie istnieje.
W końcu ateiści tak samo jak katolicy są osobami wierzącymi. Nie ma osób nie wierzących.
Jedni wierzą w Boga inni wierzą że go nie ma a czy jest czy nie ma tego jeszcze nikt nie udowodnił.
Tak więc nikt nie ma pewności jak jest naprawdę ( chociaż ateiści i tak wiedzą lepiej ).
Skoro jesteś ateistą i uważasz że Boga nie ma to po jaką cholerę chcesz to udowodnić katolikom. Nie masz naprawdę innych problemów???
Nie obrażaj się na mnie ale na serio was kurwa wszędy pełno niż katolików i świadków jehowy
Riv3n napisał/a:
Ja tam wole jak śmieją się z zabobonów i ludzi wierzących w człowieka który chodził po wodzie
A ja wole jak śmieją się z ateistów bo jakoś dziwne to jest że oni mają więcej do powiedzenia niż katolicy i do tego cały czas starają się udowodnić katolikom że Bóg nie istnieje.
W końcu ateiści tak samo jak katolicy są osobami wierzącymi. Nie ma osób nie wierzących.
Jedni wierzą w Boga inni wierzą że go nie ma a czy jest czy nie ma tego jeszcze nikt nie udowodnił.
Tak więc nikt nie ma pewności jak jest naprawdę ( chociaż ateiści i tak wiedzą lepiej ).
Skoro jesteś ateistą i uważasz że Boga nie ma to po jaką cholerę chcesz to udowodnić katolikom. Nie masz naprawdę innych problemów???
Nie obrażaj się na mnie ale na serio was kurwa wszędy pełno niż katolików i świadków jehowy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów