18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 27 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
_................_ 2011-10-12, 19:07 2
XXI wiek, ludzie zdążyli wylądować na księżycu, klonują zwierzęta, potrafią leczyć bez użycia szamanów. A ci dalej wierzą w jakieś brednie, że ludzie składają jaja, a potem trzeba je wysiedzieć.

ps, zajebisty wybór, leżeć jako jajko między brudnymi obwisłymi jajami rabina, zawszoną zapuszczoną pizdą starej zakonnicy, albo rozjebaną pizdą z grzybem kurwy. Chyba żaden nie jest zbyt dobry, więc to chyba jeździ po żydach katolach i ateistach.
Zgłoś
h................i 2011-10-12, 20:18 5
Po ateistach jeżdżą a Ty ślepy albo niedorozwinięty!!
Zgłoś
Takewon 2011-10-12, 23:41 1
A tam pierdolenie, ja jakoś jestem ateistą i mnie to nie obraża, a raczej śmieszy A tak btw. wie ktoś z jakiego filmu/animacji jest ten wycinek?
Zgłoś
q................a 2011-10-12, 23:45
XXI wiek a banda debili pajacuje naokoło kryzża podcierajac sobie dupe wartosciami ktore niegdys byly podstawami wychowania.

EOT!

skad sie biora kaczynscy ? z dupy...
Zgłoś
MilkyWayPL 2011-10-13, 2:23 3
Mary and Max jakby ktoś nie wiedział.
Świetna czarna komedia
Zgłoś
Åmmol 2011-10-14, 22:50
Cytat:

XXI wiek a banda debili pajacuje naokoło kryzża podcierajac sobie dupe wartosciami ktore niegdys byly podstawami wychowania.

X wiek, banda debili pajacuje naokoło posągu Świętowita podcierając sobie dupę wartościami, które niegdyś byly podstawami wychowania. Nie ma różnicy No dobra jest, słowiańskie wartości były znakomitsze.
Zgłoś
lomax 2011-10-17, 16:36
po żydach nie jeżdżą ?? a RABIN to kto?? Ty brudna, samotna prostytutko

This is SPARTA!!!!
Zgłoś
Ponury Knur 2011-10-17, 16:38 1
lomax napisał/a:

po żydach nie jeżdżą ?? a RABIN to kto?? Ty brudna, samotna prostytutko

odrobiłeś lekcje? bo jutro ciężki dzień w szkole?

Zgłoś
Riv3n 2011-10-17, 17:21
Ja tam wole jak śmieją się z zabobonów i ludzi wierzących w człowieka który chodził po wodzie
Zgłoś
Ponury Knur 2011-10-17, 17:26 1
Riv3n napisał/a:

Ja tam wole jak śmieją się z zabobonów i ludzi wierzących w człowieka który chodził po wodzie

ja będę się śmiał jak jakiś Bóg spali ich na stosie za 2011 i więcej lat bałwochwalstwa.

Zgłoś
c................6 2011-10-17, 18:04 1
Jestem ateistą ale i tak mnie to rozbawiło, typowy stereotyp niewierzącego kreowany przez dziadów w czerni
Zgłoś
BlackRaven45 2011-10-18, 10:10 1
harakirii napisał/a:

Po ateistach jeżdżą a Ty ślepy albo niedorozwinięty!!

Według mnie ateistów powinni wysiadywać mędrcy
Zgłoś
S................n 2011-10-19, 0:37
Hahahahahahaha przepraszam ale nie wytrzymałem czytając posta w którym wyśmiewany jest żyd (rabin) i jednocześnie w opisie pisze że nie ma na celu wyśmiewać żydów.

Riv3n napisał/a:

A ja wole jak śmieją się z ateistów bo jakoś dziwne to jest że oni mają więcej do powiedzenia niż katolicy i do tego cały czas starają się udowodnić katolikom że Bóg nie istnieje.

W końcu ateiści tak samo jak katolicy są osobami wierzącymi. Nie ma osób nie wierzących.

Jedni wierzą w Boga inni wierzą że go nie ma a czy jest czy nie ma tego jeszcze nikt nie udowodnił.

Tak więc nikt nie ma pewności jak jest naprawdę ( chociaż ateiści i tak wiedzą lepiej ).

Skoro jesteś ateistą i uważasz że Boga nie ma to po jaką cholerę chcesz to udowodnić katolikom. Nie masz naprawdę innych problemów???

Nie obrażaj się na mnie ale na serio was kurwa wszędy pełno niż katolików i świadków jehowy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów