Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Angel akurat tak się składa, że mam prawko i chyba nie do końca mnie zrozumiałeś. Jeżeli nie ustąpisz karetce możesz zapłacić kare natomiast, jak nie puścisz policji to nic ci nie zrobią. Czytanie ze zrozumieniem nie boli.

Rzecz jest inna, ten sygnał jaki ziomeczki z kijanki mieli włączony jest słabo słyszalny, przy dojeździe do skrzyżowania powinni nap🤬lać tym innym, który służy do ostrzegania przy skrzyżowaniach właśnie. Karetki to mają, straż pożarna to ma, to policja pewnie też. No i jak już lecą przez skrzyżowanie na czerwonym, to nie na pełnej piździe, tylko zwolnić bo a nuż znajdzie się taki co nie ogarnie/nie usłyszy/cokolwiek
@assire - ale oni myślą, że wszystko im wolno. Karetki i straże pożarne zawsze powoli wjeżdżają na skrzyżowanie, a te k🤬y zawsze na pełnej p🤬dzie. Tak samo wp🤬lili mi się kiedyś na czołówkę, nie miałem gdzie uciec, a oni w mieście jakieś 80-100 na godzinę zap🤬lają i oczekują, że nagle k🤬a w barierkę wjadę bo oni jadą.

Zawsze ustępuj pierwszeństwa straży pożarnej - kiedyś może jechać do ciebie.
Zawsze ustępuj pierwszeństwa karetce - kiedyś może jechać do ciebie.
Nigdy nie ustępuj pierwszeństwa policji - kiedyś może jechać do ciebie
Zawsze ustępuj pierwszeństwa karetce - kiedyś może jechać do ciebie.
Nigdy nie ustępuj pierwszeństwa policji - kiedyś może jechać do ciebie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie