Jak widać mocno oberwał, co najlepiej ilustruje portret pamięciowy sporządzony na podstawie jego zeznań. Czy poszukiwany nie wygląda znajomo?
Powinni popytać na Kremlu
Ja osobiscie uwazam ze krata piwa dla tego kto w taki sposob porozmawial z Przemusiem. OKo pres to wyborcza, w c**j lat ta szmatlawa gazeta robila nam Polakom z mozgu siano. Mowili kto jest dobry a kto zly itp. Ale cale szczescie to mamy juz za soba bo Agora pada a polacy zrozumieli ze nie nie jest to "dobre dziennikarstwo" tylko propagowanie LGBT i mowienie ze to takie nowoczesne i europejskie. Nasz bohater moze otworzyl oczy po tym i zrozumie ze to co on mysli, pisze moze sie nie do konca wszystkim podobac.
Ja osobiscie uwazam ze krata piwa dla tego kto w taki sposob porozmawial z Przemusiem. OKo pres to wyborcza, w c**j lat ta szmatlawa gazeta robila nam Polakom z mozgu siano. Mowili kto jest dobry a kto zly itp. Ale cale szczescie to mamy juz za soba bo Agora pada a polacy zrozumieli ze nie nie jest to "dobre dziennikarstwo" tylko propagowanie LGBT i mowienie ze to takie nowoczesne i europejskie. Nasz bohater moze otworzyl oczy po tym i zrozumie ze to co on mysli, pisze moze sie nie do konca wszystkim podobac.
Lewactwo chce bić "faszystów", (czyli każdego kto się z nimi nie zgadza, bywa, że i całkowity lewak jest nazwany faszystą bo tam z jedną rzeczą sienie zgadzał)zamiast prowadzić dialog jak CYWILIZOWANI ludzie . Czym się od nich różnisz? Otóż odpowiedź brzmi: Niczym. Taki sam śmieć, ten sam rodzaj podczłowieka, którego trzeba się pozbyć ze społeczeństwa na amen. Nie różne poglądy stanowią problem, a "troglodytyzm" towarzyszący części społeczeństwa.
Z komunistami już wcześniej prowadzono dialogi i zginęło ponad 100 000 000 ludzi. Wiec weź lewacki trollu siać obłudę u siebie w domu.
W zadnym kraju gdzie rozmawiano pokojowo z tymi komunistami sytuacja nie poprawiła się na lepsze.