ktos bardzo teskni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Masz ładny kolor paznokci
co za debil zamazuje numer telefonu na ogłoszeniu które jest przyklejone w mieście, w publicznym mieście...zawsze mnie to ciekawiło
mistrzowie.org/443181 - prawie pół roku temu, litości.
Luzino RLZ
Poleciała do ciepłych krajów, na wiosnę wróci z rodziną i jakimś syfem do rozniesienia
Co rano będzie Cię budziła łaskotaniem w gębę i stopy... włażeniem do nosa i ust i odwrotnie
...i w końcu tak Cię wkurwi, że weźmiesz packę i ją rozpierdolisz na świeżutko malowanej bielutką farbą ścianie...
I pozostanie tylko wspomnienie chyba że... użyłeś farby zmywalnej, albo nakleisz na ścianie plakat z ckm-u
Co rano będzie Cię budziła łaskotaniem w gębę i stopy... włażeniem do nosa i ust i odwrotnie
...i w końcu tak Cię wkurwi, że weźmiesz packę i ją rozpierdolisz na świeżutko malowanej bielutką farbą ścianie...
I pozostanie tylko wspomnienie chyba że... użyłeś farby zmywalnej, albo nakleisz na ścianie plakat z ckm-u
WTF? To w końcu wabi się czy nie...
a mi zaginął bąk z dupy i koza z nosa - kto znajdzie?!
zapewne są w miejscu gdzie powinien być twój mózg...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów