📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No wkońcu jakieś automaty postawili w afryce swoją drogą dzie wrzucić pieniążek ....
Według źródła kobieta została zamordowana i wielokrotnie zgwałcona, niekoniecznie w takiej kolejności. Jebana dzicz.
Jesse.Pinkman napisał/a:
Według źródła kobieta została zamordowana i wielokrotnie zgwałcona, niekoniecznie w takiej kolejności. Jebana dzicz.
Podaj źródło
Paprotek napisał/a:
Podaj źródło
Katolickie Radio Podlasia
Abstrahując od rasy to dupka całkiem fajna.
Trzeba być w straszliwej desperacji żeby w coś takiego chuja włożyć. Siedlisko salmonelli, karaluchów i choroby wściekłych krów.
Antebot napisał/a:
Trzeba być w straszliwej desperacji żeby w coś takiego chuja włożyć. Siedlisko salmonelli, karaluchów i choroby wściekłych krów.
i mojego starego
tam nie jednemu ślina cieknie i myśli jak tu ją podejść przy tłumie
Antebot napisał/a:
Nieźle panie pierdolisz. Dupa niezła i tyle w temacie.
robertocarlos23 napisał/a:
Abstrahując od rasy to dupka całkiem fajna.
Kształt idealny,tylko ta melanina...
Ja to tylko dziewice lubię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów